Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη: Απαιτούμε διαφάνεια και νομιμότητα για τα διαμερίσματα του Δήμου
Κοινωνία

Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη: Απαιτούμε διαφάνεια και νομιμότητα για τα διαμερίσματα του Δήμου

«Απαιτούμε διαφάνεια και νομιμότητα» τονίζει ο συνδυασμός Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη σχετικά με τη μίσθωση, με χαμηλό αντίτιμο, διαμερισμάτων που αποτελούν περιουσιακό στοιχείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής σε πολίτες που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Συγκεκριμένα ο συνδυασμός επισημαίνει τα εξής:

Εμείς ως ενεργοί πολίτες του Δήμου Αγίας Παρασκευής δεν είμαστε αντίθετοι να δίδονται διαμερίσματα (με χαμηλό αντίτιμο) που είναι κατοχυρωμένα ως περιουσιακό στοιχείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής σε συνδημότες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, αρκεί να γίνονται όλα με νομιμότητα και με διαφάνεια. 

Άλλωστε θεωρούμε ότι όλοι οι δημότες του Δήμου Αγίας Παρασκευής είναι ίσοι ως προς τις υποχρεώσεις τους αλλά και ως προς τα δικαιώματά τους.

Για τους παραπάνω λόγους απαιτούμε από τον δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά να προχωρήσει στα παρακάτω:

  • Άμεση προκήρυξη – πρόσκληση για όλους τους δημότες που ανήκουν σε κατηγορίες των ευπαθών ομάδων (χαμηλά εισοδήματα, πολύτεκνοι, άνεργοι, κ.λπ.) για ενοικίαση των διαμερισμάτων (με χαμηλό αντίτιμο) που ανήκουν στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, με κατάθεση όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών.
  • Να δημοσιεύεται η πρόσκληση – προκήρυξη σε τουλάχιστον τρία τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
  • Για την εξέταση των φακέλων να δημιουργηθεί διαπαραταξιακή επιτροπή για τον έλεγχο των φακέλων με συμμετοχή της διευθύντριας κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet