«Πυρά» Αλ. Μουστόγιαννη προς Β. Ζορμπά για την ανάπλαση στην πλατεία Αγ. Ιωάννου
Κοινωνία

«Πυρά» Αλ. Μουστόγιαννη προς Β. Ζορμπά για την ανάπλαση στην πλατεία Αγ. Ιωάννου

Κριτική στη διοίκηση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά ασκεί ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μια Γενιά Μπροστά, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, κατηγορώντας την ότι επιχειρεί να ακυρώσει την ανάπλαση της πλατείας Αγίου Ιωάννου.

Τα τελευταία χρόνια ένα συγκεκριμένο αίτημα των πολιτών της Αγίας Παρασκευής ήταν η ανάπλαση της πλατείας Αγίου Ιωάννου, η οποία είχε να «φρεσκαριστεί» πάνω από τριάντα χρόνια, υποστηρίζει ο δημοτικός σύμβουλος, λέγοντας ότι ενώ η απελθούσα διοίκηση Σταθόπουλου είχε προχωρήσει προς την κατεύθυνση αυτή «και όλα ήταν έτοιμα ώστε να προχωρήσει η ανάπλαση, ήρθε ο κ.Ζορμπάς και  την ακύρωσε».

«Έτσι ο κ. Ζορμπάς οραματίζεται να βάλει την πινελιά του στη δεύτερη δημαρχιακή θητεία του;» αναρωτιέται ο κ. Μουστόγιαννης και προσθέτει: «Θυμόμαστε πολύ καλά την πρώτη αποτυχημένη θητεία του, η οποία πήγε πίσω την πόλη. Τον καλούμε να συμμορφωθεί, να αναζητήσει διαβούλευση με τους φορείς, καθώς και τις προτάσεις από παρατάξεις».

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μια Γενιά Μπροστά κατηγορεί τη διοίκηση και για έλλειμμα διάθεσης συνεργασίας, τονίζοντας ότι «μέχρι σήμερα το δείγμα συναίνεσης και διάθεση για συνεργασία είναι μηδαμινή».
Σπεύδει δε να υπενθυμίσει στον κ. Ζορμπά ότι «δεν έχει ούτε την απαιτούμενη πλειοψηφία (σ.σ.: στο Δημοτικό Συμβούλιο), αφού διαθέτει 9 δημοτικούς συμβούλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet