Νίκες για νεάνιδες και κορασίδες του ΓΣΑΠ – Δεν τα κατάφεραν παγκορασίδες και μίνι
Αθλητισμός

Νίκες για νεάνιδες και κορασίδες του ΓΣΑΠ – Δεν τα κατάφεραν παγκορασίδες και μίνι

Νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σημείωσαν οι νεάνιδες και οι κορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ), ενώ δεν τα κατάφεραν απέναντι στις αντιπάλους τους οι παγκορασίδες και τα μίνι του Συλλόγου.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

Νεάνιδες: Άγιος Νικόλαος Παλλήνης – ΓΣΑΠ: 45-51

Δεκάλεπτα: 10-14, 10-16, 17-11, 8-10

Ένα δυνατό παιχνίδι και συναρπαστικό μέχρι το τέλος χάρισαν στο φίλαθλο κοινό οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ το βράδυ της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου 2019. Παρόλο που το ημίχρονο βρήκε την ομάδα της Αγίας Παρασκευής να προηγείται με 10 πόντους, στο τρίτο δεκάλεπτο λίγο η αστοχία και λίγο η χαλάρωση στην άμυνα έφεραν το παιχνίδι σχεδόν στα ίσα. Η αστοχία συνεχίστηκε και στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά η άμυνα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του ΓΣΑΠ. Στα θετικά η συμμετοχή στο σκοράρισμα όλων των αθλητριών, που δείχνει το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει στην ομάδα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε η παίκτρια του Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής Θεοδώρα Αρβανίτη.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Λούκα 2, Μπεζαΐτη 8, Χατήρα 7, Κυρκοπούλου 2, Αρβανίτη 9(1), Χατζηγεωργίου 2, Φλαμπούρη 5(1), Χριστοπούλου 5, Κακοσούρη 9(1), Σάμιτα 2.

Κορασίδες: ΓΣΑΠ – ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ: 49-28

Δεκάλεπτα: 14-09, 18-06 04-12, 13-01

Με νίκη συνέχισαν και αυτήν την αγωνιστική οι κορασίδες του ΓΣΑΠ, αυτή τη φορά επί της αξιόμαχης ομάδας των Αχαρνών. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησε χαλαρή και χωρίς την απαιτούμενη συγκέντρωση, δίνοντας το δικαίωμα στον αντίπαλο να είναι μπροστά στο σκορ στο πεντάλεπτο, στη συνέχεια, όμως, και με την καθοδήγηση του προπονητή τους, τα κορίτσια του ΓΣΑΠ βελτίωσαν την επίθεσή τους κλείνοντας το ημίχρονο με ευρύ προβάδισμα. Το τρίτο δεκάλεπτο ανήκει στον αντίπαλο, που πίεσε την ομάδα της Αγίας και μείωσε στους εννιά. Όμως, η ομάδα του ΓΣΑΠ με την πολύ καλή άμυνά της, έφτασε στην άνετη επικράτηση.

Επόμενος αγώνας για τις κορασίδες του ΓΣΑΠ εκτός έδρας το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στις 21:00 απέναντι στην αήττητη και πρωτοπόρο ομάδα των Μελισσίων.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Γεραντώνη, Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου Στρατηγού, Κακοσούρη, Τριανταφύλλη, Μήτση.

Παγκορασίδες: ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ Β – Γ.Σ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Β: 34-29 

Δεκάλεπτα: 3-16, 12-0, 9-10, 10-3

Παρά το καταπληκτικό ξεκίνημα, το παιχνίδι στην εξέλιξή του γύρισε πολύ άσχημα για τις παγκορασίδες του ΓΣΑΠ, με το δεύτερο δεκάλεπτο να μην βάζουν ούτε πόντο. Η διαφορά ανακτήθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά στο τελευταίο η νευρικότητα των παικτριών της Αγίας Παρασκευής ήταν έντονη με αποτέλεσμα να καταφέρουν να σκοράρουν μόλις μια φορά με τρίποντο.

Επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην έδρα του ΓΣΑΠ.

ΓΣΑΠ (Γκόγκου): Πολυμένου, Κέντρου, Δασκαλάκη, Λιάρου, Κανιστρά, Αλεξάνδρου, Μαντζαφίνη, Καλαμβόκη, Γιονάκου, Τοτού, Αλεξανδράτου, Τοτόση, Κατακουζηνού.

Τουρνουά Μίνι

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΣΚΑ οι αγώνες του Τουρνουά των Μίνι «έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα, διεξάγονται για την χαρά της συμμετοχής των μικρών αθλητριών, ώστε τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι να έρθουν περισσότερο σε επαφή με το άθλημα. Λόγω του αναπτυξιακού χαρακτήρα του τουρνουά δεν θα υπάρχει επίσημη βαθμολογία».

ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΚΡΟΝΟΣ Α.Ο. ΓΕΡΑΚΑ: 29-34

Οκτάλεπτα: 6-6, 4-7, 4-3, 4-10, 11-8

Το αρχικό άγχος των κοριτσιών του ΓΣΑΠ έγινε… μόνιμος συμπαίκτης τους με αποτέλεσμα να χάσουν την ψυχραιμία τους, αλλά και την ευστοχία τους. Έτσι χάρισαν απλόχερα το ροζ φύλλο του αγώνα στην αντίπαλη ομάδα. Παρ΄ όλα αυτά, τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής επέδειξαν καλή άμυνα με αποτέλεσμα να συγκρατήσουν την αντίπαλη ομάδα σε ιδιαίτερα χαμηλό σκορ.

Το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 στις 10:30 με τον Άρη Χολαργού στο Κλειστό Χολαργού.

ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου): Σινάνογλου Κ., Παγίδα Α., Κεϊσογλου Μ., Σινάνογλου Α., Δερμιτζάκη Μ., Τούτση Ε., Βερτοπούλου Α., Οικονόμου Κ., Κοντογιωργάκη Ι., Αθανασοπούλου Φ., Κεχρή Δ., Συρίγου Ν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet