Η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου στο 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Δήμου Διονύσου
Πολιτισμός

Η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου στο 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Δήμου Διονύσου

Με πλούσιο ρεπερτόριο γνωστών Ελλήνων και ξένων συνθετών, η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Διονύσου, στο κατάμεστο από φίλους της μουσικής Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

Τον χαιρετισμό του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μαζί με τα συγχαρητήριά του στους διοργανωτές για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, μετέφερε η πρόεδρος της Χορωδίας, Πόπη Κάβουρα, σημειώνοντας ότι η διοίκηση του Δήμου στηρίζει και είναι αρωγός κάθε δράσης που προάγει τον πολιτισμό μας και προσφέρει δημιουργική, ψυχαγωγική διέξοδο στους πολίτες.

Οι χορωδοί με μαέστρο την Όλγα Αλεξοπούλου ερμήνευσαν τα τραγούδια: «Ave Maria» J. Caccini, «A la Nanita nana» ισπανικό παραδοσιακό, «Το Χτες» Ν. ΞανθούληΜ. Γραμματικάκη, «Κάπου, κάποιο χειμώνα» D. NewmanSt. Flaherty, «Ενός λεπτού σιγή» Μ. ΧατζιδάκιΝτ. Χριστιανόπουλου, «Con te partiro», Fr. SartoriL. QuarantottoFr. Petterson.

Την επιμέλεια της συναυλίας είχε η μαέστρος Όλγα Αλεξοπούλου, σολίστ ήταν η Ρεβέκκα Αναστασιάδου και στο πιάνο ο Μανώλης Παπαγιάννης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet