Μόνικα Μπελούτσι: Θεατρικό ντεμπούτο στον ρόλο της Μαρίας Κάλλας
Πολιτισμός

Μόνικα Μπελούτσι: Θεατρικό ντεμπούτο στον ρόλο της Μαρίας Κάλλας

H Μόνικα Μπελούτσι ετοιμάζεται να πατήσει, για πρώτη φορά στην καριέρα της, το θεατρικό σανίδι, ερμηνεύοντας τη θρυλική ντίβα της όπερας, Μαρία Κάλλας.

Η 55χρονη Ιταλίδα θα ανέβει στη σκηνή του Studio Marigny, στην καρδιά του Παρισιού, όπου θα διαβάσει αδημοσίευτα κείμενα της Μαρίας Κάλλας, που έχουν συλλεχθεί από τον Τομ Γουλφ -σκηνοθέτη της ταινίας «Maria by Callas».

Η παράσταση, που έχει τίτλο «Maria Callas, Lettres et Mémoires», άνοιξε αυλαία χθες, Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, και θα διαρκέσει έως τις 6 Δεκεμβρίου.

«Για μένα είναι ένα πραγματικό άλμα στο κενό», δηλώνει η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση. «Είπα ναι, παρά τον φόβο μου. Ένα ναι από αυθορμητισμό, σαν να μην είχα χρόνο να αντιδράσω περαιτέρω», δήλωσε.

Η Μόνικα Μπελούτσι θα ακολουθήσει την πορεία της Μαρίας Κάλλας από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη μέχρι τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα, σε μια ζωή που μερικές φορές χρωματίζεται από σκάνδαλα, τη θυελλώδη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση και προσωπικές δοκιμασίες. 

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet