Χριστουγεννιάτικη μουσική βραδιά Αγάπης και Αλληλεγγύης από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικη μουσική βραδιά Αγάπης και Αλληλεγγύης από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Χριστουγεννιάτικη μουσική βραδιά Αγάπης και Αλληλεγγύης διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:00 στο θέατρο Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Γραβιάς 6) και ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, προσκαλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν.

Καταξιωμένοι λυρικοί τραγουδιστές, διακεκριμένοι σολίστες οργάνων και σύγχρονοι συνθέτες που ζουν ή δραστηριοποιούνται στην Αγία Παρασκευή, νεαροί ταλαντούχοι σπουδαστές μπαλέτου και τα ένθερμα μέλη της Μικτής Χορωδίας Δήμου Αγίας Παρασκευής, θα μεταφέρουν τη μαγεία και το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μια εορταστική βραδιά αφιερωμένη στην Τέχνη και την Αλληλεγγύη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας στον προθάλαμο του Θεάτρου, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Συμμετέχουν: Βασιλική Καραγιάννη, Αλεξάνδρα Ματθαιουδάκη, Πέτρος Σαλάτας, Μάνια Βλαχογιάννη, Βαγγέλης Γαγλίας, Βασίλης Μαστοράκης, Ηλίας Μαστοράκης, Μιρέλα Ρούτση-Μαντά, Μαρία Βασιλείου, Σάββας Ζαφειρόπουλος, Αντώνης Καρατζίκης, Έλενα Παπαρή, Έλενα Λαζαρέτου, Μικτή Χορωδία Δήμου Αγίας Παρασκευής, Χρήστος Κουτσονίκας, Σχολή Χορού Εύης Κοσκινά.

Τη μουσική βραδιά παρουσιάζει η δημοσιογράφος Βίκυ Τσιανίκα.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Το Θέατρο Pierce μπορεί να φιλοξενήσει έως 700 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας προσερχομένων και οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους. Οι πόρτες του Θεάτρου θα ανοίξουν στις 18:30.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet