Ο περιφερειάρχης Αττικής στο συνέδριο της Ν.Δ.
Πολιτική

Ο περιφερειάρχης Αττικής στο συνέδριο της Ν.Δ.

«Ήρθε η ώρα να κάνουμε πράξη όσα υποσχεθήκαμε. Να κάνουμε την Ελλάδα ξανά δυνατή και περήφανη. Να δημιουργήσουμε νέες και καλύτερες δουλειές. Ένα πιο σύγχρονο κράτος», επισήμανε ο περιφερειάρχης Αττικής και αντιπρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο της Ν.Δ.

Ο κ. Γ. Πατούλης επικέντρωσε την ομιλία του στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην ανάγκη η Αυτοδιοίκηση να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια της εθνικής ανάκαμψης, καθώς είναι πολύ σημαντικό όσα θετικά γίνονται να έχουν αντίκρισμα στην καθημερινότητα των πολιτών:

«Είναι ανάγκη να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας για όλους. Οι πρώτοι μήνες της κυβέρνησής είναι πολύ θετικοί. Γιατί η μεγάλη εικόνα είναι ότι η χώρα προχωράει μπροστά, ξαναβρίσκει την αυτοπεποίθησή της, οι πολίτες ξαναβρίσκουν την αισιοδοξία και την προοπτική που είχαν χάσει τα χρόνια της κρίσης» τόνισε.

«Σημαντικό όσα γίνονται να βρίσκουν αντίκρισμα στη καθημερινότητα των πολιτών»

Ακολούθως ο κ. περιφερειάρχης Αττικής τόνισε:

«Δικό μας καθήκον είναι να παραμείνουμε οι εκφραστές αυτού του ρεύματος αναγέννησης που απλώνεται στη χώρα. Και ο ασφαλέστερος τρόπος για να το πετύχουμε είναι η μεγαλύτερη δυνατή εμπλοκή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όλες τις αποφάσεις. Είναι πολύ σημαντικό όλα όσα θετικά γίνονται να έχουν αντίκρισμα στην καθημερινότητα των πολιτών. Για να έρθουν και να αποδώσουν επενδύσεις χρειάζεται η συνεργασία της Αυτοδιοίκησης. Για να εφαρμοστεί μια σύγχρονη περιβαλλοντική πολιτική χρειάζεται η συνδρομή της Αυτοδιοίκησης, πρώτου και δεύτερου βαθμού.

»Για να ενισχυθεί η κοινωνική πολιτική χρειάζεται η Αυτοδιοίκηση. Για να χειριστούμε ζητήματα όπως το μεταναστευτικό – προσφυγικό χρειάζεται η συνδρομή της Αυτοδιοίκησης και η συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες.  Για να κάνουμε καλύτερη την καθημερινή ζωή των πολιτών χρειάζεται η συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση».

«Περιφερειάρχες και δήμαρχοι εργαζόμαστε για τη μετάβαση σε ένα καλύτερο αύριο»

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Γ. Πατούλης υπογράμμισε ότι: «Περιφερειάρχες και δήμαρχοι είμαστε όλοι έτοιμοι να βάλουμε τα δυνατά μας, να συνεργαστούμε με κάθε καλή διάθεση για το κοινό καλό. Μόνο κέρδος θα υπάρχει από την καλή μας συνεργασία. Με σκληρή δουλειά και καλή συνεργασία θα τα καταφέρουμε. Η Ελλάδα θα γίνει καλύτερη. Το αξίζουμε και το μπορούμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet