Χριστουγεννιάτικη γιορτή Παιδικών Χορωδιών διοργανώνει και φέτος ο ΣΒΑΠ
Μουσική-Χορός

Χριστουγεννιάτικη γιορτή Παιδικών Χορωδιών διοργανώνει και φέτος ο ΣΒΑΠ

Ο Διαδημοτικός Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (21 ΟΤΑ) και το ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ («Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός») του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης διοργανώνουν την ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Παιδικών Χορωδιών.

Οι παιδικές χορωδίες των Δήμων Βριλησσίων, Κηφισιάς, Παπάγου – Χολαργού και, φυσικά, του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που φιλοξενεί και την εκδήλωση, θα παρουσιάσουν μία χαρμόσυνη και γεμάτη παιδικά χαμόγελα μουσική γιορτή την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:00.  Η διαδημοτική συνάντηση Παιδικών Χορωδιών θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η θεσμοθετημένη πλέον ετήσια συνάντηση Παιδικών Χορωδιών εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Συναντήσεων «Εν Άστει», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τους Δήμους – μέλη του.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη και η προβολή των πολιτιστικών δραστηριοτήτων των Δήμων και η διοργάνωση ποιοτικών ψυχαγωγικών εκδηλώσεων με κοινωνικό προσανατολισμό και ελεύθερη πρόσβαση των δημοτών.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Παιδικών Χορωδιών από τον ΣΒΑΠ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet