«Φτάνει πια ο εμπαιγμός κ. Μπάμπαλε» – Τι λένε τρεις παρατάξεις για τη μείωση του ΦΗΧ
Πολιτική

«Φτάνει πια ο εμπαιγμός κ. Μπάμπαλε» – Τι λένε τρεις παρατάξεις για τη μείωση του ΦΗΧ

Για «εμπαιγμό» από πλευράς του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου, αναφορικά με τη μείωση του Φόρου Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων κάνουν λόγο οι δημοτικού σύμβουλοι Γιώργος Παπαδημητρίου, Παντελής Βλασσόπουλους και Κυριάκος Κουτρούλης.

Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν σημειώνουν:

Φτάνει πια ο εμπαιγμός κ. Μπάμπαλε

Ο κ. Μπάμπαλος και τα γνωστά παπαγαλάκια του τις τελευταίες ημέρες πανηγυρίζουν και παραπληροφορούν για την υποτιθέμενη μείωση του ΦΗΧ κατά 5 λεπτά του ευρώ (0,05 ευρώ) ανά τ.μ., δηλαδή για ένα διαμέρισμα 90 τ.μ. προκύπτει όφελος μόλις 4,50 ευρώ τον χρόνο.

Ο κ. Μπάμπαλος είναι ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος, όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση, ζητούσε σε υψηλότατους τόνους μειώσεις της τάξης του 50% και χαρακτήριζε ψίχουλα οτιδήποτε άλλο πέραν αυτού.

Το Ηράκλειο, μετά από έξι χρόνια διοίκησης του κ. Μπάμπαλου, είναι ένας από τους πιο ακριβούς δήμους σε δημοτικά τέλη και ο ακριβότερος στην Αττική σε ότι αφορά τον Φόρο Ηλεκροδοτούμενων Χώρων (ΦΗΧ).

Πέρα, όμως, από τη φορομπηχτική πολιτική του, εισήγαγε και νέα ήθη στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αρνήθηκε, με το έτσι θέλω, να τεθεί σε ψηφοφορία πρόταση από την αντιπολίτευση τόσο για τα δημοτικά τέλη όσα και για το ΦΗΧ, μετατρέποντας μια από τις πιο σοβαρές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου σε παρωδία.

Απέναντι στην αλαζονική συμπεριφορά και στην αναλγησία του κ. Μπάμπαλου, δεσμευόμαστε να κάνουμε ότι απαιτείται για την επαναφορά και επανασυζήτηση του θέματος, ώστε να υπάρξει ουσιαστική οικονομική ελάφρυνση για τον κόσμο που εξακολουθεί μετά βίας να ανταπεξέρχεται στις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Για τις δημοτικές παρατάξεις

Ηράκλειο Μαζί, Γιώργος Παπαδημητρίου

ΑΚΕΠ Συνεργασία, Παντελής Βλασσόπουλος

Πνοή Ηράκλειο, Κυριάκος Κουτρούλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet