Περιφέρεια Αττικής: Συνάντηση για τη διαμόρφωση του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων Λιοσίων
Κοινωνία

Περιφέρεια Αττικής: Συνάντηση για τη διαμόρφωση του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων Λιοσίων

Συνάντηση εργασίας με θέμα «Η αποτελεσματική λειτουργία του κεντρικού κοινοπρακτικού σταθμού υπεραστικών υπεραστικών λεωφορείων Αθηνών (Λιοσίων) και η βελτίωση του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής έως και τις Τρεις Γέφυρες» πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Περιφέρειας Αττικής. Εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής και τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη τη συνάντηση εργασίας συντόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Ο αντιπεριφερειάρχης αφού κατέγραψε όλες τις απόψεις και προτάσεις των εμπλεκομένων φορέων για την ανακαίνιση του σταθμού των υπεραστικών λεωφορείων και της γύρω περιοχής δήλωσε: «Προτεραιότητά μας η αναβάθμιση της περιοχής και η αποτελεσματικότερη λειτουργία του σταθμού προς όφελος των κατοίκων, των επιβατών και των πεζών. Η προσεχής συνάντηση του περιφερειάρχη με τον δήμαρχο Αθηναίων για την έναρξη του συγκεκριμένου έργου θα ολοκληρώσει τον κύκλο της εισήγησης και την έναρξη των εργασιών».

Παρόντες στην σύσκεψη ήταν ο πρόεδρος των ταξί, κ. Λυμπερόπουλος, ο πρόεδρος των λεωφορείων, κ. Φάτσιος, ο πρόεδρος ΤΕΕ, κ. Στασινός, και οι πρόεδροι των ταξί και των λεωφορείων του ΤΕΕ, Ο εντεταλμένος της Περιφέρειας στα ΚΤΕΟ, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γενικός διευθυντής, Ηλίας Δολγύρας, οι αρμόδιοι διευθυντές Νίκη Μαρούδα, Παντελής Μπιάλης, Βασιλική Πανάγου και Νεοκλής Τσούνης. Από το τμήμα βιώσιμης κινητικότητας του Δήμου Αθηναίων συμμετείχαν η διευθύντρια Μερόπη Δημοπούλου και οι Μαρία Σιδέρη και Σωτήρης Τζήμας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet