Ο αντιπεριφερειάρχης Β. Γιαννακόπουλος ομιλητής σε εκδήλωση του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης
Κοινωνία

Ο αντιπεριφερειάρχης Β. Γιαννακόπουλος ομιλητής σε εκδήλωση του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ΣΒΑΚ του Δήμου Ελληνικού, του σχεδίου δηλαδή βιώσιμης αστικής κινητικότητας. Εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, βρέθηκε στην Αργυρούπολη ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, Βασίλης Γιαννακόπουλος, ως πλέον αρμόδιος για να γίνει η Αττική πιο λειτουργική και να προωθηθούν οι εναλλακτικοί τρόποι μετακίνησης με στόχο τη λιγότερη χρήση του Ι.Χ. αυτοκινήτου.

«Πρωταρχικός στόχος της Περιφέρειας και του περιφερειάρχη είναι να στηρίξει το σχέδιο βιώσιμης αστικής κινητικότητας και τους 66 δήμους της Αττικής ώστε να μη διακόπτεται η φιλοσοφία του έργου από δήμο σε δήμο. Η Περιφέρεια είναι αρωγός στα έργα των δήμων και υποστηρίζει την κινητικότητα των δημοτών, με νούμερο ένα προτεραιότητα τη πρόταξη έργων που ενισχύουν την κινητικότητα στην ψήφιση του νέου τεχνικού προγράμματος» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του αντιπερειφερειάρχη.

Ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Κωνσταντάτος, αλλά και ο καθηγητής ΕΜΠ κ. Βλαστός ευχαρίστησαν ιδιαιτέρως τον αντιπεριφερειάρχη για τη στήριξη, την ενημέρωση και τη συνεργασία στον κοινό αυτό στόχο για τις δράσεις στην περιοχή του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Ο κ Γιαννακόπουλος, αφού ευχαρίστησε το πάνελ της εκδήλωσης δήλωσε: «Βάζουμε πλώρη για μια λειτουργική και ευέλικτη Αττική με περισσότερους ελεύθερους χώρους, αλλά και λιγότερους ρύπους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet