Σίμος Ρούσσος: “Μας εκβιάζουν με πρακτικές σικελικής μαφίας”!
Πολιτική

Σίμος Ρούσσος: “Μας εκβιάζουν με πρακτικές σικελικής μαφίας”!

Εκβιαστικές πρακτικές στον Δήμο Χαλανδρίου καταγγέλλει ο νέος δήμαρχος, Σίμος Ρούσσος, με αφορμή τη στάση της δημοτικής αρχής στο θέμα της επαναξιολόγησης των συμβάσεων εργαζομένων.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “105,5 FM στο Κόκκινο” (ακούστε τη συνέντευξη), ο κ. Σ. Ρούσσος αναφέρει ότι λίγες ώρες μετά από τη δημοσιοποίηση της απόφασής του να μην αφήσει τη διεξαγωγή της αξιολόγησης στους εργαζόμενους του Δήμου, η νέα δημοτική αρχή Χαλανδρίου έλαβε έγγραφο το οποίο την καλεί να κάνει έξωση στην υπηρεσία Καθαριότητας εντός μιας εβδομάδας, προκειμένου ο χώρος να παραδοθεί εκ νέου στο ΤΑΙΠΕΔ όπου ανήκει, αλλά που είχε παραχωρηθεί για χρήση στον Δήμο από το 2007.

«Οι εκβιασμοί προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πάγιοι, διαρκείς και διαχρονικοί» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σ. Ρούσσος, ενώ έκανε λόγο για απαράδεκτες πρακτικές «σικελικής μαφίας» που εφαρμόζει το υπουργείου, που προσπαθούν να καταστήσουν «όμηρο» έναν ολόκληρο Δήμο 80 χιλιάδων κατοίκων, αλλά και την νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή, που αντιτίθεται στην αξιολόγηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet