Αλ. Μουστόγιαννης: Χωρίς διαβούλευση ο προϋπολογισμός Ζορμπά
Πολιτική

Αλ. Μουστόγιαννης: Χωρίς διαβούλευση ο προϋπολογισμός Ζορμπά

«Χωρίς διαβούλευση ο προϋπολογισμός Ζορμπά» τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης.

Συγκεκριμένα, επισημαίνει τα ακόλουθα:

Ο κ. Ζορμπάς έχει δείξει από πολύ νωρίς ότι οι λέξεις «συναίνεση», «συνεννόηση», «σύνθεση» είναι ξένες για αυτόν και την παράταξή του.
Συμπληρώνοντας τέσσερις μήνες στο τιμόνι της δημοτικής αρχής και χωρίς πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο πορεύεται μόνος και αυταρχικός.
Στην κατάρτιση του προϋπολογισμού για το 2020, αφού ουσιαστικά μάς δείχνει ότι κάνει τον διαχειριστή και δεν έχει κανένα όραμα για να κάνει καλύτερη την πόλη, απαξίωσε τις δημοτικές παρατάξεις αφού δεν μπήκε καν στον κόπο να τις καλέσει ως είθισται για μια ενημέρωση ή να μας ζητήσει να καταθέσουμε προτάσεις.

Πώς αλήθεια έχει ονειρευτεί αυτή την τετραετία; Σαν εκδίκηση που βρέθηκε στην αντιπολίτευση την προηγούμενη τετραετία και μόνο;

Έχει όραμα;

Εμείς δεν θα του κάνουμε τη χάρη να γίνουμε το μαξιλαράκι που θέλει μόνο και μόνο για να λέει ότι περνάει τα θέματα από το Δημοτικό Συμβούλιο, για αυτά άλλωστε έχει βρει πρόθυμους κομπάρσους οι οποίοι βέβαια πριν τις δημοτικές εκλογές του έσερναν τα ακατανόμαστα, τα οποία κόπασαν όταν πήραν τις θέσεις/τίτλους.

Τους αφήνουμε στη μοναξιά τους και συνεχίζουμε με συμμάχους ποιους άλλους; Τους πολίτες τους οποίους ουδέποτε εγκαταλείψαμε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet