Ελάτε να γιορτάσουμε την EKS Day στις 27 Σεπτεμβρίου
Αθλητισμός

Ελάτε να γιορτάσουμε την EKS Day στις 27 Σεπτεμβρίου

Πρόσκληση στον εορτασμό της 5ης Παγκόσμιας Ημέρας Eunice Kennedy Shriver, στο Μαρούσι   Με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου τα Special Olympics Ελλάς γιορτάζουν την 5η Παγκόσμια Ημέρα Eunice Kennedy Shriver (EKS Day), τιμώντας το όραμα, τη δέσμευση και τα επιτεύγματα της ιδρύτριας των Special Olympics, Eunice Kennedy Shriver.

Σκοπός των εκδηλώσεων, καθώς και του Δήμου είναι, όπως μας ενημερώνει η ανακοίνωση, η ευαισθητοποίηση όλων στο μήνυμα ότι «καμία σωματική ή διανοητική αναπηρία δεν μπορεί να κάμψει τη δύναμη του ανθρωπίνου πνεύματος», συμβάλλοντας στη βελτίωση του κόσμου των ατόμων με διανοητική υστέρηση.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα διεξαχθούν στο Πάρκο «Special Olympics ΕΥΝΙΚΗ» (Κηφισίας 219 & Παρνασσού) στο Μαρούσι, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014, από τις 10:30 έως τις 13:00. Στο τελετουργικό μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνονται ομιλίες, προβολή video και παρουσίαση του έργου της ιδρύτριας των Special Olympics. Σε ότι αφορά τις υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επίδειξη επίσημων αθλημάτων Special Olympics, με τη συμμετοχή αθλητών των Special Olympics.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet