ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ: «Σε κοινή γραμμή οι κ.κ. Στεργίου και Γραφάκος»
Πολιτική

ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ: «Σε κοινή γραμμή οι κ.κ. Στεργίου και Γραφάκος»

Για αγαστή συνεργασία του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη και του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μανώλη Γραφάκου κάνει λόγο η παράταξη ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Φειδοπιάστη, σε ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρεται στη συνεδρίαση της 25ης Σεπτεμβρίου του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, κατά την οποία ο κ. Αντ. Φειδοπιάστης ζήτησε να καταθέσει ψήφισμα ενάντια στον «επανέλεγχο» των συμβάσεων των υπαλλήλων. Τόσο ο κ. Δ. Στεργίου, όσο και η παράταξη του κ. Μ. Γραφάκου απέρριψαν ακόμα και την περίπτωση να συζητηθεί το θέμα (σ.σ. ο κ. Μ. Γραφάκος είχε ζητήσει όλα τα θέματα να κατατίθενται εγγράφως, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να προετοιμάζονται οι δημοτικοί σύμβουλοι).

Η παράταξη καταφέρεται εναντίον των κ. Δ. Στεργίου και Μ. Γραφάκου στους οποίους καταλογίζει ότι «υπηρετούν τις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζει το κόμμα στο οποίο ανήκουν» και χαρακτηρίζει τον δήμαρχο Πεντέλης ως ανακόλουθο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Σε κοινή γραμμή οι κ.κ. Στεργίου – Γραφάκος. Οι εργαζόμενοι στον Δήμο και οι πολίτες συμφωνούν;

Σε εκρηκτικό κλίμα έγινε χθες (σ.σ. προχθές) η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, ο δήμαρχος κ. Στεργίου με τη συμπεριφορά του εντυπωσίασε δυσμενώς γι΄ άλλη μία φορά!!!

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πεντέλη Εν Δράσει -Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών» Αντώνης Φειδοπιάστης, ζήτησε να καταθέσει ψήφισμα ενάντια στον προσχηματικό «επανέλεγχο» των συμβάσεων που προωθεί το ΥΔΜΗΔ βάσει του Ν. 4250/2014 εισάγοντας το ως θέμα προ -ημερήσιας διάταξης όπως προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, αντί αυτού o κ. Στεργίου σε αγαστή συνεργασία με την παράταξη του κ. Γραφάκου απέρριψαν ακόμα και την περίπτωση να συζητηθεί το θέμα.

Αλήθεια μήπως δεν θέλανε να μάθουν την άποψη τους για το θέμα οι εργαζόμενοι του Δήμου αλλά και οι πολίτες που τους ψήφισαν;

Την ώρα που κάποιοι δήμαρχοι οδηγούνται στον εισαγγελέα γιατί αντιδρούν στην απαξίωση της Τ.Α. οι παρατάξεις του κ. Στεργίου και του κ. Γραφάκου απλώς υπηρετούν τις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζει το κόμμα στο οποίο ανήκουν.

Καλό είναι να γνωρίζετε κ. Στεργίου ότι αυτά που με τρόπο φειδωλό περιγράφετε στη διακήρυξή σας οφείλετε να τα κάνετε πράξη.

Η ηθική και οι αξίες έχουν νόημα όταν συμβάλλουν στην αποτελεσματική λειτουργία του αυτοδιοικητικού θεσμού που επικαλείσθε.

Στην περίπτωση που μας αφορά είστε ανακόλουθος!!!

Γραφείο Τύπου
Πεντέλη Εν Δράσει
Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet