Ροή Ειδήσεων
Η διαχείριση των οικοδομικών αποβλήτων στο επίκεντρο της παρουσίας της ΑΝΑΚΕΜ στην «ΟΙΚΟΔΟΜΗ» Η διαχείριση των οικοδομικών αποβλήτων στο επίκεντρο της παρουσίας της ΑΝΑΚΕΜ στην «ΟΙΚΟΔΟΜΗ» Tιμητική εκδήλωση για χορηγούς και υποστηρικτές του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αμαρουσίου Tιμητική εκδήλωση για χορηγούς και υποστηρικτές του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αμαρουσίου Στις 23 Νοεμβρίου τα 13α Βραβεία Αυτοδιοίκησης στο Μέγαρο Μουσικής Στις 23 Νοεμβρίου τα 13α Βραβεία Αυτοδιοίκησης στο Μέγαρο Μουσικής Κριτική στη διοίκηση μετά την ακύρωση της απόφασης για τις επτά νηπιαγωγούς Κριτική στη διοίκηση μετά την ακύρωση της απόφασης για τις επτά νηπιαγωγούς Προληπτική εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και το ΕΔΔΥΠΠΥ Προληπτική εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και το ΕΔΔΥΠΠΥ Η διαχείριση των οικοδομικών αποβλήτων στο επίκεντρο της παρουσίας της ΑΝΑΚΕΜ στην «ΟΙΚΟΔΟΜΗ» Η διαχείριση των οικοδομικών αποβλήτων στο επίκεντρο της παρουσίας της ΑΝΑΚΕΜ στην «ΟΙΚΟΔΟΜΗ» Tιμητική εκδήλωση για χορηγούς και υποστηρικτές του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αμαρουσίου Tιμητική εκδήλωση για χορηγούς και υποστηρικτές του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αμαρουσίου Στις 23 Νοεμβρίου τα 13α Βραβεία Αυτοδιοίκησης στο Μέγαρο Μουσικής Στις 23 Νοεμβρίου τα 13α Βραβεία Αυτοδιοίκησης στο Μέγαρο Μουσικής Κριτική στη διοίκηση μετά την ακύρωση της απόφασης για τις επτά νηπιαγωγούς Κριτική στη διοίκηση μετά την ακύρωση της απόφασης για τις επτά νηπιαγωγούς Προληπτική εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και το ΕΔΔΥΠΠΥ Προληπτική εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και το ΕΔΔΥΠΠΥ

Θ. Αμπατζόγλου: Στο Μαρούσι δεν πρέπει να υπάρχουν γειτονιές «δύο ταχυτήτων»

Θ. Αμπατζόγλου: Στο Μαρούσι δεν πρέπει να υπάρχουν γειτονιές «δύο ταχυτήτων»

Με τα μέλη του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου και την πρόεδρό του, Κωνσταντίνα Κοσμίδου, συναντήθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρουσία του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα της περιοχής των Εργατικών Κατοικιών όπως η τιμής ζώνης ΕΝΦΙΑ, η καθαριότητα, η ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων, η επισκευή οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων, η δημοτική συγκοινωνία, οι χώροι στάθμευσης και καλύτερης λειτουργικότητας των πολυκατοικιών.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Οι Εργατικές κατοικίες αντιμετωπίζουν αρκετά ζητήματα που στο σύνολό τους δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Κάποια, όπως τα θέματα επισκευής οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων, θα ξεκινήσουν βάσει προγραμματισμού μας, άλλα, όπως αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων, θα ενταχθούν στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού μας και θέματα που αφορούν σε μείωση ζώνης τιμής ΕΝΦΙΑ θα τύχουν ειδικής μέριμνας και όπου χρειάζεται θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

»Όσο αφορά τη δημοτική συγκοινωνία, ευελπιστούμε ότι σύντομα να μπορέσουμε να καλύψουμε τα κενά σε οχήματα και οδηγούς, με τη βοήθεια και των νεότερων νομοθετικών παρεμβάσεων. Το μείζον ζήτημα της έλλειψης ανελκυστήρων από τις 13 πολυκατοικίες θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ειδικό ζήτημα στο πλαίσιο της προσβασιμότητας και κατ’ επέκταση και η αναζήτηση της χρηματοδότησης, δεδομένου του ιδιοκτησιακού καθεστώτος αυτών των πολυκατοικιών.

»Τέλος το ζήτημα της διαχείρισης και επιτήρησης των χώρων στάθμευσης θα αντιμετωπιστεί στο πλαίσιο του συνολικού σχεδιασμού ελεγχόμενης στάθμευσης, για το σύνολο του Αμαρουσίου».

Στη συνάντηση, παρόντες ήταν από την πλευρά του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών και τα μέλη Γεώργιος Μεταξάς, Νίκος Κοσμίδης, Νίκος Κατσούλας, Σόνια Κοσμίδου και Πέτρος Πετρόπουλος.

Δημοφιλή άρθρα