Εβδομάδα Αιμοδοσίας από τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Εβδομάδα Αιμοδοσίας από τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου

Συμπληρώνοντας έναν χρόνο από την πρώτη αιμοδοσία και την καθιέρωση του θεσμού της «Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου» ο Σύλλογος διοργανώνει Εβδομάδα Αιμοδοσίας από τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014. 

Όλοι όσοι είναι ήδη αιμοδότες ή επιθυμούν να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, μπορούν να επισκέπτονται καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας τη μονάδα αιμοδοσίας του «Σισμανόγλειου» Γενικού Νοσοκομείου και να προσφέρουν αίμα για την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου.

Οι εθελοντές αιμοδότες παραλαμβάνουν «κάρτα εθελοντή αιμοδότη» και σε περίπτωση προσωπικής τους ανάγκης εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα.

Η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου, είναι ενταγμένη στο αρχείο του «Σισμανόγλειου» Γενικού Νοσοκομείου.

Όπως μας ενημερώνει ο Σύλλογος, αυτό το διάστημα η Τράπεζα Αίματος των εργαζομένων, με τις προσφορές των αιμοδοτών, εξυπηρέτησε όχι μόνο συναδέλφους αλλά και πολλούς πολίτες, δημότες του Χαλανδρίου που είχαν άμεση ανάγκη.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τη βοήθεια που προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας.

Ας ανταποκριθούμε όλοι και ας ελπίσουμε ότι δεν θα το έχει ανάγκη κανείς.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Χαλανδρίου δείχνουμε την αλληλεγγύη μας.

Η προσφορά σε Αίμα είναι προσφορά σε Ζωή!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet