Οι λαμπτήρες στο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της «Αθηνά Μαγκουφάνας» άλλαξαν – Στους υπόλοιπους χώρους;
Αθλητισμός

Οι λαμπτήρες στο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της «Αθηνά Μαγκουφάνας» άλλαξαν – Στους υπόλοιπους χώρους;

Το Δ.Σ. της Α.Ε. «Αθηνά Μαγκουφάνας» ευχαριστεί θερμώς τόσο την Α/βάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, όσο και την διεύθυνση του 2ου Δημοτικού σχολείου, για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματός της περί αγοράς λαμπτήρων LED, προκειμένου να αντικατασταθούν οι προ υπάρχοντες παλαιάς τεχνολογίας, στην αίθουσα που δραστηριοποιείται το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Συλλόγου.

Με την παραλαβή των λαμπτήρων, ο Σύλλογος προχώρησε στην αντικατάσταση των παλαιών, με φυσικό αποτέλεσμα να υπάρχει πλέον καλύτερος φωτισμός και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

Με την ευκαιρία, ο Σύλλογος θυμίζει, «για πολλοστή φορά», όπως σημειώνει, το αίτημα προς το ΠΕΑΠ (σ.σ.: νομικό πρόσωπο Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός) για παρόμοια αντικατάσταση στους λαμπτήρες του κλειστού δημοτικού Γυμναστηρίου Πεύκης, αίτημα που «δυστυχώς, μαζί με άλλα εξίσου σημαντικά,  παραμένει σε εκκρεμότητα, με αποτέλεσμα να έχουμε σημαντική  σπατάλη ενέργειας, όταν είναι γνωστό ότι υπάρχει σαφής κατεύθυνση αλλαγής παλαιών λαμπτήρων με LED σε όλες τις δημόσιες δομές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet