Πρόσκληση συμμετοχής στην Επιτροπή Διαβούλευσης
Κοινωνία

Πρόσκληση συμμετοχής στην Επιτροπή Διαβούλευσης

Πρόσκληση συμμετοχής στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης απευθύνει ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.

Σύμφωνα με τις διατάξεις σχετικού άρθρου, ο συνολικός αριθμός των μελών της Επιτροπής, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου, μπορεί να είναι από είκοσι πέντε έως πενήντα μέλη. Σε ποσοστό ένα τρίτο του συνολικού αριθμού των μελών εκπροσώπων φορέων ορίζονται επιπλέον μέλη, μετά από κλήρωση, δημότες εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους καθώς και όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους.

Ως εκ τούτου καλούνται οι τοπικοί εμπορικοί και επαγγελματικοί σύλλογοι και οργανώσεις, οι επιστημονικοί σύλλογοι και φορείς, οι τοπικές οργανώσεις εργαζομένων και εργοδοτών, οι εργαζόμενοι στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και στα Νομικά Πρόσωπα αυτού, οι ενώσεις και σύλλογοι γονέων, οι αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς, οι εθελοντικές οργανώσεις και κινήσεις πολιτών, οι εκπρόσωποι των τοπικών συμβουλίων νέων, άλλες οργανώσεις και φορείς της κοινωνίας πολιτών, αλλά και οι δημότες να καταθέσουν αίτηση ενδιαφέροντος μέχρι την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στο Πρωτόκολλο του Δήμου.

Δείτε την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet