Πρόγραμμα Οκτωβρίου ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Πρόγραμμα Οκτωβρίου ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής

Εκδρομές, παρακολούθηση μουσικοχορευτικής παράστασης, εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου και δωρεάν έλεγχο μνήμης περιλαμβάνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων των τμημάτων ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής για τον επόμενο μήνα, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής:

  • Την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου, στις 10:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Α΄ τμήμα ΚΑΠΗ ενημερωτική ομιλία και δωρεάν έλεγχος μνήμης από τη Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ». Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο προσωπικό του ΚΑΠΗ.
  • Τη Δευτέρα 20 και Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014, στις 5:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο Α΄ και Β΄ τμήμα ΚΑΠΗ αντίστοιχα.
  • Την Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή από το Α΄ και Β΄ τμήμα ΚΑΠΗ αντίστοιχα, στη Νεστάνη – χωριό Κάψια Αρκαδίας, όπου οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν το σπήλαιο και την εκκλησία της Αγίας Φωτεινής.
  • Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου τα μέλη θα παρακολουθήσουν τη μουσικοχορευτική παράσταση «Θα περάσει κι αυτό»με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Λουδάρο και υπεύθυνο ορχήστρας τον Γιώργο Κατσαρό, στο θέατρο BADMINTON.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet