Ιδανικό ξεκίνημα για τις γυναίκες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Ιδανικό ξεκίνημα για τις γυναίκες του ΓΣΑΠ

Ιδανικά ξεκίνησαν οι γυναίκες του ΓΣΑΠ στην Α΄ αγωνιστική του πρωταθλήματος με σαρωτική νίκη επί της νεοφώτιστης στην Α΄ ΕΣΚΑ, αλλά φιλόδοξης ομάδας της Ηλιούπολης, με σκορ 36-63. Από την αρχή έδειξαν ποιο θα είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση, προηγούμενες στο πρώτο πεντάλεπτο με 10-0. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν επέτρεψαν να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά τους, ούτε καν στην αρχή του γ΄ δεκαλέπτου που κάποιες συνεχόμενες διαιτητικές αποφάσεις θα μπορούσαν να δώσουν την ευκαιρία στην Ηλιούπολη να μειώσει τη διαφορά του σκορ, χωρίς όμως να το κατορθώσει. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ήταν σαρωτική, έπαιξε άμυνα για σεμινάριο και ξεδίπλωσε μερικές μόνο από τις επιθετικές αρετές της, τελειώνοντας τον εκτός έδρας αγώνα με 27 πόντους διαφορά!

Καθοριστικό ρόλο στη νίκη της Πέμπτης 9 Οκτωβρίου, καθώς και στην προετοιμασία της ομάδας, ψυχική και αγωνιστική, έπαιξε το προπονητικό δίδυμο της ομάδας του ΓΣΑΠ. Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος εύχεται στις αθλήτριες, οι οποίες στον αγώνα με την Ηλιούπολη, έδειξαν όλες ετοιμοπόλεμες, να συνεχίσουν με την ίδια νοοτροπία, γιατί την ομάδα περιμένει ένα καυτό δεκαήμερο, δίνοντας έναν αγώνα κάθε τρεις ημέρες, με πρώτον από όλους τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με το Γαλάτσι την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, στις 21:30, στο Κοντόπευκο.

Δεκάλεπτα: 13-21, 09-14,11-17,03-11

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Γεραιουδάκης): Καββαδία 4, Γεωργούση 5(1), Μήνα 2, Κολοβού, Χριστοδούλου, Τσαρούχα 12, Χατζηευσταθίου 4, Καλοπήτα, Λεντζάκη, Μπακαλέξη 5, Μουσάδη 1, Θεοχάρη 2.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 4, Γκάνια 3(1), Χαρίτου 14(4), Τσιαδή 8(2), Τουρνατζή, Βελούδου 4, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 14, Πεσκατζίου 4, Γιουκάκη 8(1), Μερισιώτη 2, Κούκη 2.

Κορασίδες: ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΓΣΑΠ 51-48Μία καλή εμφάνιση για τις κορασίδες του ΓΣΑΠ, η οποία δυστυχώς δε συνοδεύτηκε από νίκη, το βράδυ της Πέμπτης 9 Οκτωβρίου στον εξ΄ αναβολής αγώνα με αντίπαλο τον Αθηναϊκό. Ο αγώνας έληξε με τρεις πόντους διαφορά υπέρ του Αθηναϊκού με σκορ 51-48. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής εμφανίστηκε πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τον πρώτο της αγώνα. Όλα τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πάλεψαν για τη νίκη με ένταση και πάθος έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Επόμενη αγωνιστική το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στις 20:00, εκτός έδρας με το Γαλάτσι.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καλογερόπουλος): Τριανταφύλλου, Μπαλαμπάνη, Δορδοκίδη, Τσέτα, Τσιλιμπάρη, Κονταρή, Δημοπούλου, Τοτώνη, Πεντίκη, Μάλλιαρου.

Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Πλαγιαννάκος): Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κούκη, Λαχανά, Δούκα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet