Αιχμηρά σχόλια Λ. Κοντουλάκου για τον πρώτο χρόνο «συνδιοίκησης Κεχαγιά – Παλαιοδήμου»
Πολιτική

Αιχμηρά σχόλια Λ. Κοντουλάκου για τον πρώτο χρόνο «συνδιοίκησης Κεχαγιά – Παλαιοδήμου»

Με αιχμηρές αναφορές στη «συνδιοίκηση Κεχαγιάς – Παλαιοδήμου» αναφέρεται ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μπροστά Μαζί, Λευτέρης Κοντουλάκος, στον πρώτο χρόνο της διοίκησης της δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά, στον Δήμο Πεντέλης.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Κοντουλάκος αναφέρει:

Ένας χρόνος πηγαίνοντας χέρι – χέρι προς το παλιό, πηγαίνοντας σε μαύρες εποχές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Βαρυσήμαντες δηλώσεις κάνατε κυρία Κεχαγιά μετά τη νίκη σας τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, τον Ιούνιο του 2019, ευχαριστώντας τον κόσμο που επέλεξε το πρόγραμμά σας.

Σας θυμίζουμε απλώς ότι οι συμπολίτες μας, σας κατέταξαν δεύτερη δύναμη, δεν κερδίσατε γιατί είχατε καλύτερο πρόγραμμα, αλλά γιατί σας στήριξαν 3 συνδυασμοί, όπου με περίσσιο θάρρος οι δύο εξ αυτών (Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή και Πεντέληθεν), απέσυραν την στήριξή τους πριν καν ξεκινήσει η θητεία σας, ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

Ένας χρόνος λοιπόν μιας διοίκησης καθόλου ενωμένης, αφού ο ένας θέλει να βγάλει το μάτι του άλλου, μιας διοίκησης που, αν δεν υπήρχαν οι ευεργετικές διατάξεις του υπουργού Εσωτερικών, να αποφασίζετε μόνη σας για όλα, παρακάμπτοντας το Δημοτικό Συμβούλιο, θα είχατε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, όμως ο Δήμος μας θα γλίτωνε τη χρεωκοπία, πράγμα που το απευχόμαστε.

Όμως, όταν οι απευθείας αναθέσεις έχουν γίνει καθημερινότητα, οι ιδιωτικοποιήσεις στην καθαριότητα έχουν φτάσει τα 5.000.000 ευρώ, είναι σχεδόν σίγουρο ότι για να διασωθεί το καράβι από τα βράχια, θα πρέπει να αυξηθούν τα δημοτικά τέλη.

Τη δική σας άγνοια θα καλεστούν να την πληρώσουν οι δημότες.

Ένας χρόνος… που για να καταλάβει η δήμαρχος Κεχαγιά τι γίνεται στον Δήμο, χρειάζεται πάνω από 30 άτομα για να τη συμβουλεύουν.

Τρανό παράδειγμα το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την πολιτική προστασία, που όταν η πραγματικά ενωμένη αντιπολίτευση ανέδειξε το θέμα τον ΝΙΕΘ, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι ΠαλαιοδήμοςΜπούσουλα δεν γνώριζαν ή έστω έτσι έδειχναν, για την παραχώρηση του χώρου, η αντιδήμαρχος κ. Κοσμοπούλου έλεγε πως είναι σε επαφή με τον ΕΦΚΑ και η δήμαρχος προσπαθούσε να καταλάβει τι γίνεται.

Το επιβεβαιώνει δε αυτό και το δελτίο Τύπου που εξέδωσε για την παραχώρηση του ΝΙΕΘ, λέγοντας ότι την πήραν τηλέφωνο από τον ΕΦΚΑ και της είπαν… παίρνεις τον χώρο.

Ένας χρόνος… που υλοποιούν έργα της προηγούμενης διοίκησης, αλλά παραμυθιάζονται πως τα έχουν επιτύχει εκείνοι:

  • Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για τις παιδικές χαρές.
  • Ασφαλτοστρώσεις.
  • Χλοοτάπητας στο γήπεδο Μελισσίων.
  • Αποχέτευση Καλλιθέας ( 2ο Δημοτικό σχολείο).
  • Αντιπλημμυρικά στα γεφυράκια της Πεντέλης.

Ένας χρόνος… που κατάφεραν να μην υλοποιηθεί το έργο των πυλώνων στη Νέα Πεντέλη, δεν της άρεσε η προηγούμενη σίγουρη λύση, αλλά διατυμπάνιζε και πανηγύριζε πως τον Μάιο του 2020 ξεκινάει το έργο -της υπενθυμίζουμε ότι ήδη είναι 4 Ιουνίου του 2020 και δεν έχει υπογράψει καν.

Ένας χρόνος… που την αυτοσχέδια χωματερή στο Κοιμητήριο Μελισσίων όχι μόνο την συντηρούν, αλλά και την έχουν καταστήσει μόνιμη, γι’ αυτό και τους μηνύσαμε.

Ένας χρόνος… που οι τακτικές του κακού παρελθόντος έχουν επιστρέψει, βλέποντας μυστικές κινήσεις στο θέμα των δομών μεταναστών, με συναντήσεις με ΜΚΟ, βλέποντας εντεταλμένους συμβούλους να απαγορεύουν σε αθλητικούς συλλόγους να συνεχίζουν την αθλητική τους δράση, βλέποντας να επανέρχονται ορέξεις «κάποιων» για ξεχασμένους ποδηλατόδρομους και ξεχασμένες μελέτες για το Πεντελικό, βλέποντας να αναθέτουν δικηγορικές υποθέσεις σε δικηγόρο που συστεγάζεται σε ίδιο γραφείο με αντιδήμαρχο ή από πατέρα ειδικό συνεργάτη δημάρχου σε υιό, βλέποντας χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις (που δεν έγιναν καν) να τις αναθέτουν σε εταιρία catering (24.800 ευρώ), βλέποντας αποκριάτικες εκδηλώσεις να τις αναλαμβάνει με απευθείας ανάθεση (15.000 ευρώ), εταιρεία που φτιάχνει σελίδες στο Facebook.

Είναι πολλά τα άσχημα που συμβαίνουν στον πρώτο καταστροφικό χρόνο της συνδιοίκησής σας, είναι πολύ άσχημο να συντηρείτε την «έχθρα» μεταξύ των τριών πόλεων του Καλλικρατικού μας Δήμου και είναι ακόμη πιο άσχημο να μην ξέρουν οι συμπολίτες μας τι τους ξημερώνει αύριο.

Σας καλούμε κυρία Κεχαγιά να μας ενημερώσετε ποιος θα διοικεί τα υπόλοιπα χρόνια μέχρι το τέλος της θητείας σας, ο κύριος Γραφάκος, η κυρία Κοσμοπούλου ή ο κύριος Παλαιοδήμος;

Όσο για τον δικό μας συνδυασμό, θα συνεχίζουμε με την ίδια δύναμη να είμαστε δίπλα στα προβλήματα των συμπολιτών μας και να τους ενημερώνουμε για το τι συμβαίνει στην πόλη μας.

Γιατί σας υπενθυμίζουμε ότι η αντιπολίτευση έφερε τα μέτρα ελάφρυνσης για την Covid-19 και εσείς ρίξατε την απόφαση στην Αποκεντρωμένη, η αντιπολίτευση ανέδειξε το θέμα των πυλώνων της Νέας Πεντέλης, όπου εσείς το είχατε ξεχάσει τελείως, η αντιπολίτευση ανέδειξε και το θέμα του ΝΙΕΘ, που εσείς ούτε καν το γνωρίζατε.

Θυμηθείτε λοιπόν ότι σας ψήφισαν για δήμαρχο και όχι για ντεκόρ, δίνοντας μόνο απευθείας αναθέσεις.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet