Τέσσερις περιπτώσεις πλαστών πτυχίων στην Περιφέρεια, έως σήμερα
Περιφέρεια Αττικής

Τέσσερις περιπτώσεις πλαστών πτυχίων στην Περιφέρεια, έως σήμερα

Στο πλαίσιο του ελέγχου νομιμότητας πτυχίων και πιστοποιητικών υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής εντοπίστηκαν, όπως μας ενημερώνει ανακοίνωση της Περιφέρειας, τέσσερις περιπτώσεις κατοχής πλαστών και παραποιημένων τίτλων σπουδών.

Τις περιπτώσεις αυτές, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «η περιφερειακή αρχή έχει ήδη παραπέμψει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο και έχει ενημερώσει την αρμόδια Εισαγγελία, ενώ στις περιπτώσεις μετάταξης έχει ενημερωθεί ο φορέας διορισμού για τις περαιτέρω ενέργειές του. Αυτή τη στιγμή, άλλες επτά υποθέσεις βρίσκονται υπό εξέταση και πολύ σύντομα θα δημοσιοποιηθούν τα σχετικά αποτελέσματα».

Στο πλαίσιο του «Επανελέγχου νομιμότητας πτυχίων, πιστοποιητικών και λοιπών στοιχείων του προσωπικού μητρώου υπαλλήλων», έχει, σύμφωνα με την Περιφέρεια, μέχρι σήμερα ελεγχθεί το 70% των 2.280 υπαλλήλων της.

Τον έλεγχο διενεργεί η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο Υπαλληλικός Κώδικας (ν. 3528/07) καθώς και η σχετική νομοθεσία (ν. 4093/12 και ν. 4172/13).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet