Μ. Πατούλη: «Τι θέλει να κρύψει η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;»
Πολιτική

Μ. Πατούλη: «Τι θέλει να κρύψει η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;»

Ότι φοβάται τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου στο ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πευκης κατηγορεί την παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη.

Η πρόεδρος διερωτάται τι «θέλει να κρύψει» η παράταξη της κ. Μαρίας Γώγου, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση του ΠΕΑΠ.

Γιατί φοβάται τον διαχειριστικό έλεγχο στο ΠΕΑΠ η παράταξη «Κοινωνία Ενεργών Πολιτών»;

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Κοινωνία Ενεργών Πολιτών» σε βάρος της προέδρου του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, με αφορμή τη συμμετοχή μαθητών του προαστίου μας σε εκδήλωση που αφορούσε την προώθηση του θεσμού της Πανελλήνιας Εθελοντικής Αιμοδοσίας ένα πράγμα αναδεικνύει:

Τον πανικό που διακατέχει τα στελέχη της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης, από την απόφασή μας να προχωρήσουμε σε διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στο Νομικό Πρόσωπο ΠΕΑΠ. Τι φοβούνται τα στελέχη της Κοινωνίας Ενεργών Πολιτών; Γιατί τους ενοχλεί ο έλεγχος; Θέλουν να κρύψουν κάτι;

Ας απαντήσουν σε αυτά τα ερωτήματα κι ας αφήσουν στην άκρη τα μαθήματα βυζαντινής ιστορίας, την οποία άλλωστε φαίνεται ότι δεν την κατέχουν.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος του ΠΕΑΠ

Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet