Νίκες για τη σκακιστική ομάδα του «Αριστοτέλη»
Αθλητισμός

Νίκες για τη σκακιστική ομάδα του «Αριστοτέλη»

Δύο συνεχόμενες νίκες πέτυχε η σκακιστική ομάδα του «Αριστοτέλη» στο πλαίσιο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παμπαίδων κάτω των 8 ετών.

Οι μικροί σκακιστές συνεχίζοντας την παράδοση επιτυχιών που έχει η ομάδα στις μικρές ηλικίες νίκησαν την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 την Α΄ ομάδα της ΑΙΓΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ εκτός έδρας με σκορ 2 – 1 και την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 επικράτησαν της ομάδας του ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ στη Λυκόβρυση επίσης με 2 – 1.

Η ομάδα της Λυκόβρυσης – Πεύκης αποτελούταν από τους 8χρονους Γιώργο Γεωργόπουλο και Σπύρο Πουλάκη και τον 7χρονο Δημήτρη Μπασδέκη. Δύο νίκες πέτυχε ο Πουλάκης και από μία οι Γεωργόπουλος και Μπασδέκης. Έτσι, η ομάδα βρίσκεται μεταξύ των πρώτων στη βαθμολογία.

Όπως μας ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης», «Στη συνέχεια η ομάδα αναμένεται να αντιμετωπίσει πιο δύσκολους αντιπάλους, αλλά η μαχητικότητα των παικτών μας στα πλαίσια του “ευ αγωνίζεσθαι” δίνει πιθανότητες για νέες επιτυχίες. Εκφράζουμε τα ΘΕΡΜΑ μας ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους σκακιστές μας και ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet