Ροή Ειδήσεων
Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου» «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου» Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου» «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου»

Θερινά μαθήματα ζωγραφικής παιδιών και εφήβων από 1η Ιουλίου στον Δήμο Κηφισιάς

Θερινά μαθήματα ζωγραφικής παιδιών και εφήβων από 1η Ιουλίου στον Δήμο Κηφισιάς

Ξεκινούν από την Τετάρτη 1 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 τα θερινά μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά και εφήβους του εργαστηρίου Ζωγραφικής του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.

Το εργαστήρι θα γίνεται με την καθοδήγηση της καθηγήτριας εικαστικών Φρόσως Μαλέα, στο κτήριο «Αλέξης Στουδίτης» (Χαρ. Τρικούπη 68, Κηφισιά) κάθε Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή, ώρες 15:00 – 17:00 και 17:00 – 19:00.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν ζωγραφική με μικτές τεχνικές, κολλάζ και κατασκευές με αναλώσιμα υλικά.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον τηλ. αριθμό 210 6231041, Τρίτη έως Παρασκευή από τις 15:00 έως τις 19:00.

Το συνολικό κόστος ενός μήνα θερινών μαθημάτων είναι 10 ευρώ (μία φορά την εβδομάδα) ή 20 ευρώ (δύο φορές την εβδομάδα), ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Δημοφιλή άρθρα