Τοπική Δημοκρατία στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Τοπική Δημοκρατία στον Δήμο Κηφισιάς

Συνοικιακές συνελεύσεις διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στους δημότες να πουν την άποψή τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν, πριν τη λήψη αποφάσεων, όπως μας ενημερώνει ανακοίνωση του Δήμου.

Συνοικιακή Συνέλευση Δήμου Κηφισιάς στις 29/10Η πρώτη προγραμματισμένη συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο 6ο Δημοτικό Σχολείο στη συνοικία των Εργατικών Κατοικιών την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, στις 18:30, ενώ θα ακολουθήσει δεύτερη την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, στις 18:30, στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας.

Τοπική Δημοκρατία στον Δήμο Κηφισιάς

Την ευκαιρία να ακουστούν όλοι οι δημότες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης πριν ληφθούν αποφάσεις που θα επηρεάσουν την καθημερινότητα τους δίνει η νέα διοίκηση.

Ο διάλογος με τους πολίτες ανοίγει μέσα από τις Συνοικιακές Συνελεύσεις καθώς η ανάγκη συμμετοχής των πολιτών είναι απαραίτητο στοιχείο για τη σωστή λειτουργία του Δήμου μας.

Η πρώτη Συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου (Λ. Κατσώνη 53) στη συνοικία των Εργατικών Πολυκατοικιών την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου και ώρα 18:30.

Συνοικιακή Συνέλευση Δήμου Κηφισιάς στις 30/10Η δεύτερη Συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας (Σπετσών και Ψαρών), στη συνοικία Εθνικιστών και Αναπήρων Πολέμου, την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 18:30.

Σας περιμένουμε για να καταγράψουμε τα προβλήματα και τις απόψεις σας και όλοι μαζί να αναζητήσουμε τις λύσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet