Η ΕΝΟΤΗΤΑ στην πορεία κατά των γραφείων της Χ.Α.
Κοινωνία

Η ΕΝΟΤΗΤΑ στην πορεία κατά των γραφείων της Χ.Α.

Μέλη της δημοτικής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ, έλαβαν μέρος στην αντιφασιστική πορεία κατά του ανοίγματος γραφείων της “Χρυσής Αυγής” στην πόλη, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 16 Οκτωβρίου 2014.

Η σχετική ανακοίνωση της παράταξης αναφέρει τα εξής: “Πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και πολλοί εκπρόσωποι του συνδυασμού μας, ανταποκρίθηκαν και πάλι στο κάλεσμα της Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Φορέων & Συλλογικοτήτων Αμαρουσίου και Β. Προαστίων, συμμετέχοντας στην πορεία που έγινε στο Μαρούσι, με κύριο αίτημα ‘Να κλείσουν τα γραφεία της Χ.Α. στο Μαρούσι και παντού’.

Η πορεία ξεκίνησε από τον σταθμό του ΗΣΑΠ και κατευθύνθηκε προς τα γραφεία της Χ.Α., επί της Λ. Κηφισίας, όταν δυνάμεις των ΜΑΤ απέκλεισαν την κάθοδο προς τη Λεωφόρο και έτσι η πορεία προχώρησε προς το κέντρο του Αμαρουσίου, συνεχίζοντας να διαδηλώνει με βροντερή φωνή υπέρ των δημοκρατικών δικαιωμάτων κάθε ανθρώπου και κατά της ανοχής σε φασιστικά/εγκληματικά μορφώματα όπως η Χ.Α.”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet