Ροή Ειδήσεων
Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival»

ΑΣΓΜΕ: Το δημόσιο σχολείο είναι απροετοίμαστο να ξεκινήσει

ΑΣΓΜΕ: Το δημόσιο σχολείο είναι απροετοίμαστο να ξεκινήσει

Η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) εύχεται καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς στο ιδιαίτερο σχολικό έτος που ξεκινά.

Συνεχίζοντας οι γονείς εκφράζουν τους προβληματισμούς τους για το επικείμενο άνοιγμα των σχολείων, σημειώνοντας ότι «όπως πάντα ξεκινάμε αισιόδοξα, με όνειρα και προσδοκίες για τα παιδιά μας. Παρ όλα αυτά όμως, ως γονείς έχουμε ερωτήματα και αγωνία. Λογικό. Γιατί το δημόσιο σχολείο είναι απροετοίμαστο, επειδή και πριν την πανδημία δεν είχε στο επίκεντρο του τις ανάγκες των μαθητών».

Δημοφιλή άρθρα