Ο Σύλλογος Γυναικών ευχαριστεί για τη συγκέντρωση ρουχισμού
Κοινωνία

Ο Σύλλογος Γυναικών ευχαριστεί για τη συγκέντρωση ρουχισμού

Ρούχα, υποδήματα, παιγνίδια και είδη σπιτιού για την ενίσχυση της Κοινωνικής Ιματιοθήκης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης συγκέντρωσαν πολίτες σε μία πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ο Σύλλογος, με την ακόλουθη ανακοίνωση, ευχαριστεί θερμά όλους όσους προσέφεραν και ενημερώνει ότι το Πολυϊατρείο  της Λυκόβρυσης θα δέχεται προσφορές καθημερινά 9:00 έως 13:00.

Ολόθερμες ευχαριστίες προς τα μέλη του Συλλόγου μας αλλά και όλους τους κατοίκους του Δήμου μας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν γενναιόδωρα στο κάλεσμα καρδιάς το απόγευμα της Τετάρτης 22 Οκτωβρίου 2014 στη συγκέντρωση ρούχων, υποδημάτων, παιγνιδιών και ειδών σπιτιού (λευκά είδη, κουβέρτες κ.α.) που πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογό μας στο Πολυϊατρείο της Πεύκης (Ελευθ. Βενιζέλου 15 & Ρήγα Φεραίου) και στο Πολυϊατρείο της Λυκόβρυσης (Ρίμινι 10).

Όλα τα συγκεντρωμένα είδη μεταφέρθηκαν ήδη στην Κοινωνική Ιματιοθήκη του Δήμου (Ρίμινι 10, Λυκόβρυση), προκειμένου να διατεθούν σε δημότες μας που χρήζουν βοήθειας.

Μαζί με τα προαναφερόμενα είδη συγκεντρώθηκαν και καπάκια με σκοπό να προμηθευτεί το πολυϊατρείο του Δήμου ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Ενημερώνουμε όσους δημότες δεν πρόλαβαν την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου να φέρουν τα είδη που ήθελαν να προσφέρουν ότι το Πολυϊατρείο της Λυκόβρυσης θα δέχεται τις προσφορές κάθε πρωί από τις 9:00 έως τις 13:00, ενώ οι απογευματινές παραλαβές θα πραγματοποιούνται μετά από επικοινωνία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet