Λ. Καρατζά: Πολιτική νηφαλιότητα & αναμφισβήτητη εμπειρία
Πρόσωπα

Λ. Καρατζά: Πολιτική νηφαλιότητα & αναμφισβήτητη εμπειρία

Η επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο Χαλάνδρι αναμφίβολα διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στα δημοτικά πράγματα της πόλης. Ωστόσο, πέρα από αυτό, έχει και τον δικό της τρόπο να εκτονώνει εντάσεις και να βγάζει το Δημοτικό Συμβούλιο από δύσκολες και μπερδεμένες καταστάσεις.

Έτσι, και στην πρόσφατη συνεδρίαση του Σώματος, όταν ήρθε το θέμα της “υπόθεσης” Αγγελάκα (την ακύρωση από τον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μη αποστολή στοιχείων εργαζομένων στο υπουργείο για την αξιολόγηση και τον επανέλεγχο συμβάσεων), η κ. Λούλα Καρατζά ήταν αυτή που παρότρυνε τη διοίκηση να κινητοποιήσει μαζικά τους φορείς και τους κατοίκους της πόλης, ενώ ουσιαστικά ήταν ο “συντονιστής” της… ad hoc διαπαραταξιακής επιτροπής που δημιουργήθηκε για την τελική διατύπωση της απόφασης του Σώματος. Κι αν κρίνουμε από το ομόφωνο της απόφασης, μάλλον τα κατάφερε μια χαρά…

Πέρα από τις ιδεολογικές διαφορές που χωρίζουν την παράταξη του δημάρχου Σίμου Ρούσσου από εκείνην της Λούλας Καρατζά, η διοίκηση έχει κάθε λόγο να αξιοποιήσει την πολιτική νηφαλιότητα και κυρίως την αξιόλογη εμπειρία της δημοτικής συμβούλου του ΚΚΕ, ιδιαίτερα καθώς τα θέματα που θα… ανοίξουν το επόμενο διάστημα στην πόλη θα είναι ιδιαιτέρως “καυτά”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet