900 κιλά τρόφιμα συγκέντρωσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κοινωνία

900 κιλά τρόφιμα συγκέντρωσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης συνέχισε τη δράση αλληλεγγύης για μια ακόμα φορά, με τη βοήθεια των εθελοντών του, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν ακόμα και στις καθημερινές ανάγκες.

Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου τα μέλη των εθελοντών συναντήθηκαν έξω από τα super market της περιοχής Πεύκης “My Market”, “Βασιλόπουλος” και “Σκλαβενίτης”, ενώ στις 18 Οκτωβρίου συγκεντρώθηκαν προϊόντα στα super market της Λυκόβρυσης “Βερόπουλος”, “Lidl” και “Βασιλόπουλος”. Συνολικά συγκεντρώθηκαν εννιακόσια κιλά προϊόντα (αλεύρι, ζάχαρη, μακαρόνια, γάλα μακράς διαρκείας και άλλα, φαγώσιμα και μη, είδη). Τα είδη αυτά θα διανεμηθούν στους πολίτες που τα χρειάζονται.

Τις ευχαριστίες του μεταφέρει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λυκόβρυσης – Πεύκης ως ακολούθως: «Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες που χάρη στην πολύτιμη συνεισφορά τους μας βοηθούν να προσφέρουμε μερικές στιγμές χαράς στις άπορες οικογένειες καθώς επίσης και τα προαναφερθέντα super market για την αμέριστη συμπαράσταση τους. Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε το super market ‘Βασιλόπουλο’ της Λυκόβρυσης καθώς και το super market ‘Σκλαβενίτης’ για τη χορηγία τους σε είδη πρώτης ανάγκης».

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης–Πεύκης μετρά ήδη 2,5 χρόνια λειτουργίας και προσπαθεί με το έργο του να διευκολύνει τους συμπολίτες που βρίσκονται σε μεγάλη οικονομική δυσχέρεια. Για τη δράση του, την προσφορά προϊόντων και ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και για εθελοντική συμμετοχή στις δράσεις του, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210 6145148 και 210 6145151 και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet