Ροή Ειδήσεων
Συνάντηση εργασίας του περιφερειάρχη Αττικής με την πρόεδρο του ΑΠΕ-ΜΠΕ Συνάντηση εργασίας του περιφερειάρχη Αττικής με την πρόεδρο του ΑΠΕ-ΜΠΕ Θυελλώδεις άνεμοι: Στα 150 χλμ/ώρα έφτασαν οι ριπές του ανέμου στην Πεντέλη Θυελλώδεις άνεμοι: Στα 150 χλμ/ώρα έφτασαν οι ριπές του ανέμου στην Πεντέλη Στην Κηφισιά οι εκπρόσωποι ευρωπαϊκών δήμων για τα Σχολεία Θετικού Ενεργειακού Ισοζυγίου Στην Κηφισιά οι εκπρόσωποι ευρωπαϊκών δήμων για τα Σχολεία Θετικού Ενεργειακού Ισοζυγίου Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και στο 3ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και στο 3ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων Αναβαθμίζονται ενεργειακά το 2ο Νηπιαγωγείο και ο 2ος Παιδικός Σταθμός Μελισσίων Αναβαθμίζονται ενεργειακά το 2ο Νηπιαγωγείο και ο 2ος Παιδικός Σταθμός Μελισσίων Συνάντηση εργασίας του περιφερειάρχη Αττικής με την πρόεδρο του ΑΠΕ-ΜΠΕ Συνάντηση εργασίας του περιφερειάρχη Αττικής με την πρόεδρο του ΑΠΕ-ΜΠΕ Θυελλώδεις άνεμοι: Στα 150 χλμ/ώρα έφτασαν οι ριπές του ανέμου στην Πεντέλη Θυελλώδεις άνεμοι: Στα 150 χλμ/ώρα έφτασαν οι ριπές του ανέμου στην Πεντέλη Στην Κηφισιά οι εκπρόσωποι ευρωπαϊκών δήμων για τα Σχολεία Θετικού Ενεργειακού Ισοζυγίου Στην Κηφισιά οι εκπρόσωποι ευρωπαϊκών δήμων για τα Σχολεία Θετικού Ενεργειακού Ισοζυγίου Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και στο 3ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και στο 3ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων Αναβαθμίζονται ενεργειακά το 2ο Νηπιαγωγείο και ο 2ος Παιδικός Σταθμός Μελισσίων Αναβαθμίζονται ενεργειακά το 2ο Νηπιαγωγείο και ο 2ος Παιδικός Σταθμός Μελισσίων

Πάνω από 80 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία Περιφέρειας Αττικής και ΠΟΣΕΑ

Πάνω από 80 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία Περιφέρειας Αττικής και ΠΟΣΕΑ

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα της Περιφέρειας Αττικής να δώσουν αίμα στη σημερινή (11/11) εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), στον Ιερό Ναό Προφήτου Δανιήλ, στο Μεταξουργείο, όπως αναφέρει η περιφερειακή αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, από τις 9 το πρωί οπότε και ξεκίνησε η αιμοδοσία μέχρι τη 1 το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν πάνω από 80 φιάλες αίμα, οι οποίες θα διατεθούν στην υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ» το οποίο και παρείχε τον αναγκαίο εξοπλισμό και το νοσηλευτικό προσωπικό για την αιμοδοσία.

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η ενίσχυση της τράπεζας αίματος που έχει δημιουργηθεί από το Μάιο 2020 με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των πολιτών, αυτήν την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, προσθέτει η διοίκηση της Περιφέρειας.

Στη αιμοδοσία παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Γ. Δημόπουλος, ο οποίος μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες του περιφερειάρχη προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την ανταπόκριση, παρόντες σε όλη τη διαδικασία ήταν στελέχη του υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ».

Τον συντονισμό από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής είχε η ειδική συνεργάτης Άθλησης του περιφερειάρχη Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Πατούλης επεσήμανε τα εξής:

«Η θερμή ανταπόκριση των πολιτών σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια στήριξης όσων συνανθρώπων μας έχουν ανάγκη. Θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά όπως και την ΠΟΣΕΑ για την γόνιμη συνεργασία.

»Σε αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, συμβάλλοντας έμπρακτα στη μεγάλη εθνική μάχη και προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια στο ιατρικό και νοσηλευτικό μας προσωπικό. Είμαι πεπεισμένος ότι ενωμένοι θα τα καταφέρουμε να βγούμε νικητές, από αυτή την περιπέτεια».

Δημοφιλή άρθρα