Ροή Ειδήσεων
Ροκ συναυλία με το συγκρότημα SINEMA στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης Ροκ συναυλία με το συγκρότημα SINEMA στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης Σύλλογος Εργαζομένων: Ακυρώθηκε η απόφαση του Δ.Σ. για τις συμβάσεις των επτά νηπιαγωγών Σύλλογος Εργαζομένων: Ακυρώθηκε η απόφαση του Δ.Σ. για τις συμβάσεις των επτά νηπιαγωγών Ραδιενεργά απόβλητα στον «Δημόκριτο»: Δύο παρατάξεις ζητούν απόσυρση της περιβαλλοντικής μελέτης Ραδιενεργά απόβλητα στον «Δημόκριτο»: Δύο παρατάξεις ζητούν απόσυρση της περιβαλλοντικής μελέτης Εγκαινιάστηκε από τον Ν. Χαρδαλιά το ανακαινισμένο ιστορικό συγκρότημα της Οικίας Μπία Εγκαινιάστηκε από τον Ν. Χαρδαλιά το ανακαινισμένο ιστορικό συγκρότημα της Οικίας Μπία Ομάδα Παραδοσιακού Χορού από τον Σύλλογο Χαλανδρίου «Η ΑΡΓΩ» Ομάδα Παραδοσιακού Χορού από τον Σύλλογο Χαλανδρίου «Η ΑΡΓΩ» Ροκ συναυλία με το συγκρότημα SINEMA στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης Ροκ συναυλία με το συγκρότημα SINEMA στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης Σύλλογος Εργαζομένων: Ακυρώθηκε η απόφαση του Δ.Σ. για τις συμβάσεις των επτά νηπιαγωγών Σύλλογος Εργαζομένων: Ακυρώθηκε η απόφαση του Δ.Σ. για τις συμβάσεις των επτά νηπιαγωγών Ραδιενεργά απόβλητα στον «Δημόκριτο»: Δύο παρατάξεις ζητούν απόσυρση της περιβαλλοντικής μελέτης Ραδιενεργά απόβλητα στον «Δημόκριτο»: Δύο παρατάξεις ζητούν απόσυρση της περιβαλλοντικής μελέτης Εγκαινιάστηκε από τον Ν. Χαρδαλιά το ανακαινισμένο ιστορικό συγκρότημα της Οικίας Μπία Εγκαινιάστηκε από τον Ν. Χαρδαλιά το ανακαινισμένο ιστορικό συγκρότημα της Οικίας Μπία Ομάδα Παραδοσιακού Χορού από τον Σύλλογο Χαλανδρίου «Η ΑΡΓΩ» Ομάδα Παραδοσιακού Χορού από τον Σύλλογο Χαλανδρίου «Η ΑΡΓΩ»

Μετατέθηκε για τη Δευτέρα 23/11 η έναρξη των έργων ανύψωσης φρεατίων στην Κηφισιά

Μετατέθηκε για τη Δευτέρα 23/11 η έναρξη των έργων ανύψωσης φρεατίων στην Κηφισιά

Τη Δευτέρα 23/11 θα ξεκινήσουν τελικώς οι εργασίες ανύψωσης φρεατίων στην Κηφισιά, τα οποία και θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη 26/11/2020. Τις ημέρες αυτές θα παραμείνει κλειστή η οδός Κυριαζή από Αγίου Τρύφωνος έως και Κασσαβέτη.

Οι μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, λαμβάνοντας υπόψη τις μετεωρολογικές προβλέψεις, κρίνουν απαραίτητη την μετάθεση της έναρξης των εργασιών για αποφυγή τυχόν αστοχιών λόγω της ακαταλληλότητας του καιρού.

Η Τεχνική Υπηρεσία επέλεξε να διεξαγάγει αυτό το έργο την περίοδο όπου τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό και συνεπώς η κίνηση μειωμένη.

Οι οδηγοί θα εξυπηρετούνται από τους περιμετρικούς δρόμους ακολουθώντας την ειδική σήμανση, η οποία θα τοποθετηθεί τη Δευτέρα το πρωί.

Δημοφιλή άρθρα