Ροή Ειδήσεων
Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου» «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου» Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου» «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου»

Συναντήσεις του Σώματος Εθελοντών

Συναντήσεις του Σώματος Εθελοντών

Τα μέλη του Σώματος Εθελοντών του Δήμου Χαλανδρίου θα συναντιούνται μια φορά τον μήνα στο Γραφείο του Σώματος Εθελοντών (οδός Α. Παπανδρέου 28) με προγραμματισμένες θεματικές ενότητες, οι οποίες θα έχουν στόχο την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό, την συμβουλευτική καθοδήγηση για την πρόληψη νοσημάτων και την επικοινωνία.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 και ώρα: 18:00 την αφιερώνουμε στη ψυχαγωγία. Ο κ. Γαβριήλ Πανάγος συγγραφέας, μέλος μας, θα μας διηγηθεί θεατρικά το έργο του “Ο Ονειροπαρμένος”, ένα ταξίδι από την αρχαία Φλύα στο σημερινό Χαλάνδρι. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Σαλκιτζόγλου Κική

Δημοφιλή άρθρα