Η KGB έσωσε οικονομικά τον Τραμπ και τον έκανε υποχείριο του Πούτιν, υποστηρίζει νέο βιβλίο
Κόσμος

Η KGB έσωσε οικονομικά τον Τραμπ και τον έκανε υποχείριο του Πούτιν, υποστηρίζει νέο βιβλίο

Ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες από τον Αμερικανό δημοσιογράφο και συγγραφέα Κρεγκ Άνγκερ έρχεται να δώσει μια νέα διάσταση στις σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία αλλά και τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο συγγραφέας υποστηρίζει, σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της dailymail, πως έχει πληροφορίες και έχει κάνει συνεντεύξεις με την κραταιά επί ΕΣΣΔ, KGB. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες η σοβιετική μυστική υπηρεσία, ήταν εκείνη που έσωσε τον Ντόναλντ Τραμπ από την οικονομική καταστροφή πολλές φορές στο παρελθόν.

Αρχίζοντας από τα πρώτα χρόνια του, όταν «άνοιξε» τις δουλειές του στα ακίνητα, η KGB τροφοδοτούσε με μετρητά τον Τραμπ. Όπως σημειώνεται μετά από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, ρωσικές εταιρίες ξέπλεναν χρήμα μέσα από τις επιχειρήσεις του Ντόναλντ Τραμπ. 

Αυτό φυσικά είχε αντάλλαγμα, με τον Τραμπ να είναι υποχείριο των Ρώσων και μετέπειτα του Βλαντιμίρ Πούτιν, που μπορούσε να είχε ό,τι ήθελε από τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο.

Ωστόσο οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εκεί. Σημειώνεται πως ο Τραμπ έκανε «δουλειές» με τον Τζέφρι Επστάιν, τον δισεκατομμυριούχο που αυτοκτόνησε στη φυλακή καταδικασμένος για κύκλωμα πορνείας με ανήλικες. Σύμφωνα με τον Άνγκερ, ο Επστάιν τροφοδοτούσε με ανήλικα κορίτσια τους Ρώσους και τη Σίλικον Βάλεϊ.

Στο βιβλίο εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα, ως σύνδεσμοι ανάμεσα στους Ρώσους και τον Τραμπ. Πρόσωπα όπως ο «δικηγόρος της μαφίας» Ρόι Κον, ο Ουκρανοεβραίος επιχειρηματίας Σαμ Κίσλιν, ο Αμερικανογεωργιανός επιχειρηματίας ακινήτων Ταμίρ Σαπίρ και πολλοί άλλοι.

Παρουσιάζονται με λεπτομέρειες παρασκήνια από τις νίκες του Τραμπ στην προσπάθεια του ανελιχθεί με πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τις οποίες ο συγγραφέας λέει πως έχει αντλήσει από υψηλόβαθμα στελέχη τόσο της KGB όσο και της CIA.

Πηγή: Με πληροφορίες από τη dailymail, reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet