Δράση διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες από τον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Δράση διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες από τον Δήμο Κηφισιάς

Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων χωρίς μεσάζοντες με τη συμμετοχή περίπου 20 Ελλήνων παραγωγών του Πρώτου Πανελληνίου Συλλόγου Παραγωγών «Δράση χωρίς μεσάζοντες- Απ΄ ευθείας» διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014, από τις 8:00 έως τις 14:00, επί της οδού Κηφισού και Ερυμάνθου (πλησίον γηπέδου Ελπιδοφόρου) στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς.

Η δράση με μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως λάδι, μέλι, όσπρια, πατάτες, ζυμαρικά, αλλαντικά, αλεύρι, κρασί κ.ά. πραγματοποιείται στο πλαίσιο στήριξης στην πράξη του Δήμου Κηφισιάς πολιτών που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου. 

Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων θα γίνει με ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής, με τιμές παραγωγών. Όλοι οι παραγωγοί που συμμετέχουν στο δίκτυο «Απ΄ ευθείας» έχουν επιλεγεί βάσει των πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα και πάντα σε σχέση με την καλύτερη τιμή.

Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν έως την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου από τις 9:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. στον αριθμό τηλεφώνου 210 8102475.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet