Κοινωνία

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λ. Κηφισίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 έως και το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, επί της Λεωφόρου Κηφισίας, στον Δήμο Κηφισιάς, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής αγωγών ομβρίων από την Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα τις παραπάνω ημερομηνίες, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς, ως ακολούθως:

  • Σταδιακή κάλυψη του οδοστρώματος της Λεωφ. Κηφισίας και απαγόρευση της διέλευσης της κυκλοφορίας, στο κυκλοφοριακό ρεύμα της Λεωφόρου Κηφισιάς με κατεύθυνση από την Νέα Ερυθραία προς Αθήνα, από την συμβολή της με την οδό Κρήτης προς και μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μουσών. Η κυκλοφορία της Λεωφόρου Κηφισιάς με κατεύθυνση από την Νέα Ερυθραία προς Αθήνα θα εκτρέπεται σταδιακά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από τη συμβολή της με την οδό Κρήτης προς και μέχρι την συμβολή της με την οδό Μουσών και θα διεξάγεται σε μια λωρίδα ελάχιστου πλάτους 4 μέτρων.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων της Λεωφόρου Κηφισιάς στο κυκλοφοριακό ρεύμα με κατεύθυνση από Αθήνα προς Νέα Ερυθραία, από την συμβολή της με την οδό Μουσών προς και μέχρι τη συμβολή της με την οδό Διονύσου θα εκτρέπεται μέσω των οδών: δεξιά στην οδό Μουσών, αριστερά στην οδό Διονύσου και δεξιά στην Λεωφόρο Κηφισιάς. Στη συνέχεια όπως και σήμερα. Αποκλεισμός όλων των κάθετων οδών της Λεωφόρου Κηφισιάς στο τμήμα της από την οδό Γορτυνίας μέχρι την οδό Τζεν στη συμβολή τους με τη Λεωφόρο Κηφισιάς, κατά την παραπάνω κατάληψη.
  • Μείωση του ανώτατου ορίου ταχύτητας στη Λεωφόρο Κηφισιάς στην περιοχή των έργων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών, σε 30 χλμ./ώρα σε απόσταση 100 μ. πριν την κατάληψη και στα δύο κυκλοφοριακά ρεύματα.
  • Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης και στις δύο πλευρές της οδού Διονύσου στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Μουσών προς και μέχρι την οδό Γορτυνίας.
  • Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης και στις δύο πλευρές της οδού Μουσών στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισιάς μέχρι την οδό Διονύσου.
  • Παραχώρηση προτεραιότητας κυκλοφορίας στην οδό Διονύσου στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Κεφαλληνίας προς και μέχρι την οδό Γορτυνίας, έναντι όλων των κάθετων της.
  • Παραχώρηση προτεραιότητας κυκλοφορίας στην οδό Μουσών έναντι της οδού Διονύσου.

Ο Δήμος Κηφισιάς ζητεί, με ανακοίνωσή του, την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet