Επιμένει ο Π. Ζήκας στο θέμα των «απευθείας αναθέσεων» εκ μέρους του ΣΠΑΥ σε εταιρεία υπηρεσιών επικοινωνίας και προβολής
Πολιτική

Επιμένει ο Π. Ζήκας στο θέμα των «απευθείας αναθέσεων» εκ μέρους του ΣΠΑΥ σε εταιρεία υπηρεσιών επικοινωνίας και προβολής

O επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δίκτυο Πολιτών Χολαργού-Παπάγου, Περικλής Ζήκας, επιμένει στο θέμα των «απευθείας αναθέσεων», όπως αναφέρει, του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) σε εταιρεία υπηρεσιών επικοινωνίας και προβολής.

Έτσι, μετά από αντίστοιχη επιστολή που είχε στείλει στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού, λίγο πριν τη συνεδρίαση της 23ης Μαρτίου 2021, επανέρχεται σήμερα (26/5) με νέα επιστολή προς τους ίδιους αποδέκτες, λίγο πριν τη συνεδρίαση του Σώματος, παραθέτοντας νέα στοιχεία για το ζήτημα.

Ειδικότερα, στη νέα του επιστολή ο κ. Ζήκας σημειώνει:

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των ανωτέρω απευθείας αναθέσεων του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) στην εταιρεία «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ», αναζητήσαμε τα στοιχεία της ανωτέρω εταιρείας στα στοιχεία δημοσιότητας του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (ΓΕΜΗ).

Από τα στοιχεία του ΓΕΜΗ προκύπτει ότι η έναρξη επιτηδεύματος της εταιρείας έγινε στις 18/06/2015, με έδρα την Αγία Παρασκευή. Συμπτωματικά, την επόμενη μέρα, δηλαδή στις 19/06/2015, ο τότε νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΠΑΥ και δήμαρχος Ηλιούπολης Β. Βαλασσόπουλος είχε την «επιφοίτηση» (μάλλον όχι του Αγίου Πνεύματος, αλλά του Αγίου Χαραλάμπους) να συγκαλέσει την Ε.Ε. του ΣΠΑΥ, προκειμένου να εγκρίνει την υπηρεσία «Δημόσια ενημέρωση και διάδοση δράσης και αποτελεσμάτων στο πλαίσιο της υλοποίησης προγραμμάτων του ΣΠΑΥ», «όπερ και εγένετο» στις 23/06/2015.

Στις 30/06/2015 προέβη στην υπ’ αριθμόν 555/30-06-2015 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (άγνωστο προς το παρόν πού δημοσιεύτηκε) για την ως άνω υπηρεσία. Δύο εβδομάδες αργότερα, στις 17/07/2015, ο τότε πρόεδρος του ΣΠΑΥ Β. Βαλασσόπουλος αποφάσισε την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας «Δημόσια ενημέρωση και διάδοση δράσης και αποτελεσμάτων στο πλαίσιο της υλοποίησης προγραμμάτων του ΣΠΑΥ» στη νεοσύστατη (ενός μηνός) εταιρεία «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ».

Αγαπητές/οί συνάδελφοι,

Παρότι διαπιστώνεται μια δυστοκία στο να τοποθετηθείτε επί του θέματος και ιδιαίτερα του αποκλεισμού/εξαίρεσης από τις ανωτέρω συμβάσεις/υπηρεσίες της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας του Δήμου μας, αναμένονται με ενδιαφέρον οι τοποθετήσεις σας και ιδιαίτερα των συναδέλφων «Με το Νικήτα» και «Χωρίς το Νικήτα», που σιωπούν ανεξήγητα και έπεται φυσικά συνέχεια.

Αντίστοιχη δυστοκία διαπιστώνεται και στα τοπικά ΜΜΕ που, παρά την πλήρη ενημέρωσή τους, δεν έχουν ασχοληθεί με το θέμα μέχρι στιγμής.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Περικλής Ζήκας

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet