Πραγματοποιήθηκε η ομιλία Π. Κουρουμπλή & Κ. Ραυτοπούλου στην Πεντέλη
Πολιτική

Πραγματοποιήθηκε η ομιλία Π. Κουρουμπλή & Κ. Ραυτοπούλου στην Πεντέλη

Πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Κυριακής 23 Νοεμβρίου 2014, η εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης, για τις εξαγγελίες του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ και τις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις.

«Με ιδιαίτερη επιτυχία», όπως αναφέρει η ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, καθώς «μαζική ήταν η προσέλευση των πολιτών του Δήμου Πεντέλης και έντονο το ενδιαφέρον τους να συμμετέχουν στον ανοιχτό διάλογό με το κόμμα».

Στην «κατάμεστη» αίθουσα μεταξύ των πολιτών του Δήμου Πεντέλης παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι τριών παρατάξεων και εκπρόσωποι πολλών φορέων και κινημάτων, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής από κοινού με την Κερασίνα Ραυτοπούλου, από το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής, παρουσίασαν αναλυτικά τις προγραμματικές δεσμεύσεις για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, τη διεκδίκηση διαγραφής του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, την παραγωγική ανασυγκρότηση και τις ριζικές δημοκρατικές θεσμικές τομές, δίνοντας έμφαση στην καθοριστική σημασία της συμμετοχής της κοινωνίας, ως γνώμονα για την επιτυχή έκβαση του έργου της κυβέρνησης της Αριστεράς.

Ακολούθησε διάλογος με ερωτήσεις και τοποθετήσεις, ενώ υπήρξε σύντομη παρέμβαση της βουλευτή Χαράς Καφαντάρη.

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης, «να μελετήσουν και να αξιοποιήσουν τις προτάσεις που διατυπώθηκαν από πολλούς πολίτες του Δήμου Πεντέλης, στον πλούσιο και γόνιμο διάλογο που πραγματοποιήθηκε».

Τέλος, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης με την εκδήλωση αυτή ξεκίνησε και θα συνεχίσει να εφαρμόζει νέες πρωτοβουλίες ανοιχτής και αδιαμεσολάβητης επικοινωνίας με τους πολίτες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet