Παρουσίαση βιβλίου «Η Ώρα των Πλουσίων»
Πολιτισμός

Παρουσίαση βιβλίου «Η Ώρα των Πλουσίων»

Ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης και η συγγραφέας Λίλα Δασκαλάκη προσκαλούν στη δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου της «Η Ώρα των Πλουσίων» την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, στις 18:30, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης, Αφροδίτης 4, στην Πεύκη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Είναι αυτές οι ώρες, που μας αποκαλύπτουν πόσο φτωχοί, ή πόσο πλούσιοι μπορεί να είμαστε. Οι ώρες που έζησαν ο Σίμος Λινάρδος και η Φαίδρα Γαλανού, και μαζί μ΄ αυτούς όλοι όσοι αφέθηκαν στο ενορχηστρωμένο από τη μοίρα τους παιχνίδι. Αυτές που θα ζήσει ο ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής Μύρωνας Χαρισιάδης, όταν θα κληθεί σαν σιωπηλός μάρτυρας να καταγράψει τις πέραν από κάθε λογική συνωμοσίες της ίδιας της ζωής μέσα από τις μαρτυρίες των ηρώων, κινούμενος μαζί τους σε τροχιά παράλληλη, στα γρανάζια όμως του δικού του πεπρωμένου. Οι ώρες που αποφασίζει ο έρωτας να παίξει ρόλο πρωταγωνιστικό, άλλοτε σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες και άλλοτε απρόσμενα ιδανικές στα ειδυλλιακά τοπία του νησιού, εκεί όπου διαδραματίζεται η ιστορία. Οι ώρες όπου το θλιβερό παρελθόν για κάποιους γίνεται ανέλπιστο όνειρο, ή δυσβάσταχτη πραγματικότητα για κάποιους άλλους. Είναι αυτές οι μεγάλες ώρες στο αγρόκτημα της Άννας Μάρα στους πρόποδες του Πάικου, εκεί όπου επιτέλους αναδύονται οι μεγάλες πνευματικές αλήθειες.
Οι ώρες που ζει η Ελλάδα, αυτές που σιωπηλά παρακολουθεί ο πλανήτης, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ώρα. «Την Ώρα των Πλουσίων»…

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iWrite.

Δείτε την Πρόσκληση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet