Συμπληρωματικές αιτήσεις για το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης
Κοινωνία

Συμπληρωματικές αιτήσεις για το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης

Tο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Αγίας Παρασκευής ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι για την τρέχουσα Εκπαιδευτική Περίοδο (2014-2015) θα δεχθεί συμπληρωματικές αιτήσεις ένταξης σε εκπαιδευτικά προγράμματα, για όσους δεν είχαν προλάβει την πρώτη περίοδο αιτήσεων.

Συγκεκριμένα, την περίοδο 12-23 Ιανουαρίου 2015, οι πολίτες μπορούν να καταθέτουν αίτηση στο Κέντρο (Υακίνθου 25), καθημερινά, κατά τις απογευματινές ώρες (17:00-20:00) για τα παρακάτω αντικείμενα:

ΚΔΒΜ-Αντικείμενα

Επιπλέον ενημερώνουμε πως από τον Ιανουάριο 2015 θα προστεθούν στις διαθέσιμες θεματικές ενότητες του Κέντρου μας τα παρακάτω προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας:

ΚΔΒΜ -Προγράμματα2

Για τα συγκεκριμένα τμήματα μπορεί να καταθέσουν αίτηση όλοι οι ενδιαφερόμενοι (ακόμη και όσοι κατέθεσαν στην πρώτη φάση) επιλέγοντας μέχρι 2 θεματικές ενότητες.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης και η ένταξη σε τμήμα γίνεται με απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ), που στεγάζεται στο 2ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής (Υακίνθου 25), απογευματινές ώρες, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ ή να προμηθευτείτε από το ΚΔΒΜ, να τη συμπληρώσετε και στη συνέχεια να την καταθέσετε στο ΚΔΒΜ για πρωτοκόλληση έχοντας μαζί απαραίτητα φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210 6081604 κατά τις παραπάνω ώρες (17:00-20:00 καθημερινά).

Υπεύθυνοι Προγράμματος:
Γκούβης Δημήτριος, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας
Σακέλλη Δέσποινα, Υπεύθυνη Οργάνωσης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet