Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (10-19/3)
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (10-19/3)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στον Δήμο Πεντέλης λόγω της κατασκευής του έργου «Σύνδεση Αποχέτευσης Αγωγών Ομβρίων Υδάτων οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Κορυτσάς στην ΔΚΝ Πεντέλης» που θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 έως και την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν ως εξής:

  1. Απαγόρευση της διέλευσης κυκλοφορίας από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της από την οδό Αργυροκάστρου προς και μέχρι την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Άγιο Σύλλα (ρεύμα ανόδου).
  2. Απαγόρευση διέλευσης κυκλοφορίας από την οδό Κορυτσάς, στο τμήμα της από την οδό Δελβίνου προς και μέχρι την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.
  3. Η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω του αποκλεισμού της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, θα γίνεται στην κατεύθυνση προς Άγιο Σύλλα μέσω των διαδρομών:
  •  Αλ. Παναγούλη – αριστερά 25ης Μαρτίου – δεξιά Αγίας Παρασκευής – 28ης Οκτωβρίου
  • Αλ. Παναγούλη – αριστερά Αργυροκάστρου – Π.Π. Γερμανού – δεξιά Αγίας Παρασκευής – 28ης Οκτωβρίου.

Επιπλέον, οι στάσεις λεωφορείων «Σχολείο» (στο ρεύμα ανόδου της οδού Αγ. Παρασκευής) και «Πλ. Ν. Πεντέλης» δεν θα εξυπηρετούν πολίτες για τις ημέρες από 10/3/2014 έως και 19/3/2014 λόγω των εργασιών και τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών θα τροποποιηθούν ως εξής:

  • 451 προς Πεντέλη. Από Αλ. Παναγούλη – αριστερά 25ης Μαρτίου – δεξιά Αγίας Παρασκευής – 28ης Οκτωβρίου, συνέχεια ως έχει.
  • 450 και 530 προς Πεντέλη. Από 25ης Μαρτίου – αριστερά Αγ. Παρασκευής – δεξιά Προφ. Ηλία – αμέσως αριστερά 28ης Οκτωβρίου, συνέχεια ως έχει.

Αντίστοιχες τροποποιήσεις θα υλοποιηθούν για τα λεωφορεία που διέρχονται από τις παραπάνω οδούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης παρακαλούνται οι κάτοικοι επί της οδού Αγίας Παρασκευής να μην παρκάρουν στο ρεύμα ανόδου της οδού, προς διευκόλυνση των παραπάνω προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet