Ο απολογισμός δράσης του Δήμου Βριλησσίων για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας
Κοινωνία

Ο απολογισμός δράσης του Δήμου Βριλησσίων για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Για τις ενέργειες που έκανε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την κακοκαιρία «Ελπίς» ενημερώνει ο Δήμος Βριλησσίων, τονίζοντας ότι «προσπάθησε μαζί με τους εργαζόμενους και τους αιρετούς να κρατήσει την πόλη ασφαλή και τους κατοίκους αλώβητους από τις συνέπειες του χιονιά».

Συγκεκριμένα, η δημοτική αρχή σημειώνει τα μηχανήματα τα οποία διαθέτει, ενώ αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, υπογραμμίζοντας ότι οι Δήμοι του Βόρειου Τομέα Αθηνών και ο Δήμος Βριλησσίων «δεν έχουν ειδικά μηχανήματα διαχείρισης και δεν έχουν χρηματοδοτηθεί από πουθενά».

Μάλιστα, κάνει λόγο για «απαράδεκτη καθυστέρηση 4-5 ημερών του ΔΕΔΔΗΕ στις αποκαταστάσεις των βλαβών», ενώ, τέλος, αναφέρει: «Ελπίζουμε και εργαζόμαστε ήδη γι’ αυτό, κάτι που πολύ περισσότερο οφείλουν πια να κάνουν οι κρατικοί υπεύθυνοι και εκείνοι της Περιφέρειας Αττικής, ώστε να μην νιώσουμε άλλη φορά τα χιόνια ως απειλή, ακόμα κι αν ξαναεμφανιστούν με παρόμοια ένταση. Κάθε φορέας και θεσμός να κάνει ό,τι του αναλογεί, ώστε το χιόνι, αντί για πηγή κινδύνου, να είναι στο εξής αφορμή χαράς και θαλπωρής».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet