Χριστουγεννιάτικη γιορτή παιδιών εργαζομένων στον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικη γιορτή παιδιών εργαζομένων στον Δήμο Αμαρουσίου

Ένα χαρούμενο εορταστικό σκηνικό στήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Αμαρουσίου στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος αποκλειστικά  για τα παιδιά των εργαζομένων και τους γονείς τους.

Φουσκωτά παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις από τον κλόουν και την παρέα του «Circo Italiano Di Roma» προσέφεραν άφθονο γέλιο και χαρά στους μικρούς φίλους του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης βρέθηκε ανάμεσα στα παιδιά και στους γονείς τους και μοιράστηκε μαζί τους πολλές θερμές ευχές για υγεία και πρόοδο, στέλνοντας μήνυμα για αγάπη, ενότητα και αλληλεγγύη. «Στον Δήμο Αμαρουσίου, ως μια μεγάλη οικογένεια, εργαζόμενοι και  πολίτες μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη περίοδο, αρκεί να είμαστε αγαπημένοι και  αδελφωμένοι για τα παιδιά μας και την πόλη μας. Για να πάρουμε αγάπη πρέπει να δώσουμε αγάπη» σημείωσε ο κ. Πατούλης, με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων.

Ευχαρίστησε επίσης  για την ευγενική χορηγία τους τις επιχειρήσεις, που παρέχουν τη δυνατότητα, όπως είπε, «όλοι στο Μαρούσι και ειδικότερα τα παιδιά να γιορτάσουν και να ψυχαγωγηθούν τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς».

Μαζί με τις θερμές ευχές του ο κ. Πατούλης προσέφερε στα παιδιά κάρτες δωρεάν εισόδου στο καρουζέλ, στο παγοδρόμιο, στο τρενάκι, δωρεάν προσκλήσεις για το Circo Italliano Di Roma στο Ολυμπιακό Στάδιο και το Christmas Star στη Helexpo Maroussi και δωρεάν εισιτήριο για την παιδική παράσταση «Τα Μάγια της πεταλούδας» στο Σύγχρονο Θέατρο της Αθήνας.

Η όμορφη γιορτινή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μία βόλτα στην πόλη με το διπλό ανοικτό λεωφορείο μέσα σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet