Επιχείρηση εκχιονισμού στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης
Κοινωνία

Επιχείρηση εκχιονισμού στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης

Από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014, οπότε πύκνωσε η χιονόπτωση στον Δήμο Πεντέλης και ειδικότερα στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης, οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι του Δήμου Πεντέλης με την καθοδήγηση του δημάρχου και των τοπικών αντιδημάρχων λειτουργούν τον εκχιονισμό των κεντρικών αρτηριών.

Στην επιχείρηση αυτή έχουν ήδη καταναλωθεί πενήντα (50) τόνοι αλάτι και σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ και όπως εκτιμά ο Δήμος η διαδικασία αυτή θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι αύριο. Ο περιμετρικός δρόμος Πεντέλης – Αγίου Πέτρου παραμένει κλειστός από την Τροχαία Γλυκών Νερών.

Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης/Αλάτι στην Πεντέλη

Σύμφωνα με την υφιστάμενη σχεδίαση που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο θα κρατούνται ανοιχτές οι κεντρικές αρτηρίες στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης και Νέας Πεντέλης σε πρώτο χρόνο.

Συνιστάται στους πολίτες του Δήμου Πεντέλης να προμηθεύονται αλάτι σε σακούλες για τις ανάγκες τους στις κατά τόπους Δημοτικές Κοινότητες και να προσέχουν στην πεζή διακίνησή τους για γλιστρήματα.

Σε περίπτωση ανάγκης άμεσης εξυπηρέτησης μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Κέντρου Επιχειρήσεων 210 8040580, στους υπεύθυνους εθελοντές που το στελεχώνουν, Μερόπη Καπετανοπούλου και Κέλλυ Διακομανώλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet