Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον δήμαρχο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον δήμαρχο Αμαρουσίου

Ευχές αντάλλαξε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με παιδιά, χορωδούς και φορείς που έδωσαν την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014 το «παρών» στο γραφείο του για να του ψάλλουν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και να του ευχηθούν μελωδικά για το νέο έτος.

Να φέρει το 2015 υγεία σε όλους, περισσότερη αισιοδοξία, δημιουργική δύναμη και διάθεση ευχήθηκαν όλοι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Την έλευση του 2015 προανήγγειλαν στον δήμαρχο παιδιά κάθε ηλικίας που τον επισκέφθηκαν ψάλλοντάς του τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Κάλαντα στον Γ. Πατούλης από τον Σύλλογο «Νίκος Καπετανίδης»Τη σκυτάλη πήραν τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» που παραδοσιακά, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, φορώντας την τυπική ποντιακή ενδυμασία, μικροί και μεγάλοι, παρουσίασαν κάλαντα και χορούς από την περιοχή του Πόντου. Σε εορταστική ατμόσφαιρα ο δήμαρχος κ. Πατούλης, ευχαρίστησε τον Σύλλογο που, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «σταθερά κάθε χρόνο κοσμεί με την παρουσία του τις γιορτινές αυτές μέρες», προσέφερε γλυκίσματα και δώρα και ευχήθηκε «Χρόνια πολλά και με Υγεία» σε όλους.

Και φέτος τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έπαιξε για τον δήμαρχο η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αμαρουσίου που ευχήθηκε στον κ. Πατούλη και στην οικογένειά του «Χρόνια Πολλά» και «Ευτυχισμένο το Νέο Έτος». Εκφράζοντας την ευχαρίστησή του προς τα μέλη της ορχήστρας για την τιμή και τις θερμές ευχές τους, ο δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους «προσωπική και οικογενειακή πρόοδο τη νέα χρονιά».

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο κ. Πατούλης, ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος. Το 2015 ας συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, με κοινωνική αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται, με αγάπη, αλληλεγγύη, να οικοδομούμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet