Πρωτιά για την Εθνική Ελλάδος στο FINA World Series Super Final Καλλιτεχνικής Κολύμβησης
Αθλητισμός

Πρωτιά για την Εθνική Ελλάδος στο FINA World Series Super Final Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το FINA World Series Super Final Καλλιτεχνικής Κολύμβησης το βράδυ της Κυριακής (22/5) στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον «κόμπο», γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο στις εξέδρες. Κυπελλλούχος του FINA World Series Super Final αναδείχθηκε η Εθνική των ΗΠΑ.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης δήλωσε: «Στηρίζουμε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις διεθνούς εμβέλειας, επενδύοντας παράλληλα στα πολλαπλά οφέλη που αποκομίζει η Αττική μας. Είμαστε δίπλα στην ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία (ΚΟΕ) και αξίζουν συγχαρητήρια για την άρτια οργάνωση και διεξαγωγή του event. Θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και κυρίως την Εθνική μας ομάδα που μας χάρισε μεγάλες συγκινήσεις με αποκορύφωμα το χρυσό μετάλλιο στο πρόγραμμα “κόμπο”».

«Η Περιφέρεια Αττικής είναι παρούσα σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που ενισχύουν την εξωστρέφειά της και προβάλλουν την πατρίδα μας. Συμβάλλουμε στην ενίσχυση του αθλητισμού, έχοντας, πάντα, στόχο να δημιουργήσουμε μία Περιφέρεια πρότυπο υγείας και ευζωϊας», ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, η οποία εκπροσώπησε τον περιφερειάρχη, πραγματοποιώντας τις σχετικές απονομές. 

Τις απονομές έκαναν, επίσης, η FINA Bureau Liaison Τσέριλ Γκίμπσον, η πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της FINA Λίζα Σκοτ, η διευθύντρια των αγώνων και ειδική γραμματέας της ΚΟΕ Δέσποινα Καράμπελα, η ταμίας της ΚΟΕ Ελευθερία Σαραντίδου και το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕ Νίκος Ξυλούρης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet