Ενημέρωση κατοίκων Κοντοπεύκου, Παραδείσου, Πευκακίων Αγίας Παρασκευής για τη μεταφορά του αμαξοστασίου
Κοινωνία

Ενημέρωση κατοίκων Κοντοπεύκου, Παραδείσου, Πευκακίων Αγίας Παρασκευής για τη μεταφορά του αμαξοστασίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ενημέρωση των κατοίκων Κοντοπεύκου, Παραδείσου, Πευκακίων Αγίας Παρασκευής για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 13ης Απριλίου με θέμα την ενοικίαση χώρου στον οποίο θα μεταστεγαστούν δραστηριότητες που σήμερα υπάρχουν στο αμαξοστάσιο Καθαριότητας.

Τη συγκέντρωση που διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος και συμμετείχαν πολλοί κάτοικοι, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο αμαξοστάσιο Γ. Μπαξεβάνης, ο δήμαρχος Β. Ζορμπάς, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Νίκη των Πολιτών Γ. Σταθόπουλος, Νέα Αρχή Γ. Οικονόμου, Αλλάζουμε Γ. Μυλωνάκης, Λαϊκή Συσπείρωση Α. Γκιζιώτης, Φυσάει Κόντρα Π. Αντωνίου και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αργυρός.

Προεδρείο συγκρότησαν δύο έμπειρα και καταξιωμένα μέλη του Συλλόγου και συγκεκριμένα ο κ. Μ. Γαβράς και η κ. Α. Ζιώγα. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «δόθηκε η δυνατότητα σε όλους και όλες  -στο μέτρο του δυνατού-  να καταθέσουν τις απόψεις τους και να φύγουμε όλοι γνωρίζοντας καλύτερα τις απόψεις των άλλων και το σκεπτικό της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου».

Το άνοιγμα της συζήτησης έγινε με την εισήγηση του Συλλόγου από τον πρόεδρό του.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet