Στην κοπή πίτας του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι.Ν. Ζ. Πηγής Ψαλιδίου ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στην κοπή πίτας του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι.Ν. Ζ. Πηγής Ψαλιδίου ο Γ. Πατούλης

Στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανταλλάσσοντας ευχές με τα μέλη του Συλλόγου για καλή χρονιά.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του, ο δήμαρχος κ. Πατούλης, ευχήθηκε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «η νέα χρονιά να είναι ελπιδοφόρα και να σημάνει τη συνέχεια μιας δημιουργικής πορείας». Παράλληλα, ευχήθηκε καλή συνέχεια στην προσπάθεια του συλλόγου.

Τα μέλη του Συλλόγου, από την πλευρά τους, ευχαρίστησαν τον δήμαρχο για την παρουσία του και, σύμφωνα με την ανακοίνωση, για τη στήριξή του στο έργο που επιτελούν εκφράζοντας, παράλληλα, την επιθυμία να συνεχιστεί η πολύ καλή συνεργασία με τη διοίκηση του Δήμου προς όφελος των κατοίκων της περιοχής.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Κατερίνα Φραγκάκη, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του Συλλόγου, αλλά και εκπρόσωποι του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet